Football Talk

Ανδριόπουλος: «Τον Σεπτέμβριο άδεια και εγκαίνια στην OPAP Arena, αν δεν συμβεί κάποιο απρόοπτο»

Ανδριόπουλος: «Τον Σεπτέμβριο άδεια και εγκαίνια στην OPAP Arena, αν δεν συμβεί κάποιο απρόοπτο»
Ο project manager της OPAP ARENA, Δημήτρης Ανδριόπουλος ήταν αποκαλυπτικός σε σημερινή εκδήλωση σχετικά με το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.
Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Δημήτρης Ανδριόπουλος για την OPAPArena, σχετικά με το πότε θα πάρει άδεια λειτουργίας. Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (27/6) σε γνωστό εστιατόριο, με αφορμή την εισαγωγή της εταιρίας Dimand στο Χρηματιστήριο Αθηνών, ο  project Manager του γηπέδου της ΑΕΚ είπε σχετικά με την πορεία των έργων αλλά και το πότε θα είναι έτοιμο το σπίτι της Ενωσης:

«Νομίζω ότι οι εργασίες έχουν φτάσει πλέον σε ένα σημείο που έχουν εξαιρετικά καλή πορεία. Για να είναι το γήπεδο έτοιμο να πάρει άδεια λειτουργίας, θα πρέπει να έχουν εκπληρωθεί όλες οι προϋποθέσεις. Μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων λοιπόν δουλεύει καθημερινά γι’ αυτά που ζητάει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ώστε να πάρει άδεια λειτουργίας το γήπεδο και να γίνουν τον Σεπτέμβριο τα εγκαίνια. Όλα τα εμπόδια έχουν ξεπεραστεί. Πλέον είναι θέματα τεχνικά που πρέπει να λυθούν ή θέματα υλικών. Αν δεν έχουμε κάποια απρόοπτα, τότε η πορεία των εξελίξεων είναι να πάρει άδεια λειτουργίας το γήπεδο και να γίνουν τον Σεπτέμβριο τα εγκαίνια», ήταν τα λόγια του Δημήτρη Ανδριόπουλου.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0