Football Talk

Χέρτα Βερολίνου: Νέος πρόεδρος ο Κάι Μπέρνσταϊν, πρώην ιδρυτής συνδέσμου οπαδών Ultras της πρωτευουσιάνας!

Χέρτα Βερολίνου: Νέος πρόεδρος ο Κάι Μπέρνσταϊν, πρώην ιδρυτής συνδέσμου οπαδών Ultras της πρωτευουσιάνας!

Ο 41ος ετών Κάι Μπέρνσταϊν είναι ο νέος πρόεδρος της Χέρτα Βερολίνου. Πρώην οπαδός και ιδρυτής του συνδέσμου Harlekins Berlin ’98, αναδείχτηκε πρώτος σε ψήφους στη Γενική Συνέλευση της Κυριακής (26/6).

Νέα εποχή ξεκίνησε στη Χέρτα. Μετά από 14 χρόνια ο μέχρι πρότινος πρόεδρος, Βέρνερ Γκέμπαουερ αποχώρησε από τις 24 Μαΐου από το θόκο της πρωτευουσιάνας. Διάδοχός του είναι ο μόλις 41ος ετών, Κάι Μπέρνσταϊν. Ο Μπέρνσταϊν έλαβε 1.670 ψήφους (από τους συνολικά 3.016) στη Γενική Συνέλευση της Κυριακής (26/6) και θα είναι πλέον ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου.

Η ιδιαιτερότητα του νεοεκλεχθέντα παράγοντα είναι πως πρόκειται για έναν συνιδρυτή ενός συνδέσμου οπαδών Ultras της Χέρτα. Πιστός οπαδός του κλαμπ, ο Μπέρνσταϊν ίδρυσε τον σύνδεσμο, Harlekins Berlin ’98 και είναι μέλος της πρωτευουσιάνας από το 2005. Ιδιαίτερα αρεστός ανάμεσα στους οργανωμένους οπαδούς, είχε φυσικά αρκετή υποστήριξη από την πλευρά τους και έτσι κατάφερε να αφήσει πίσω του τον Φρανκ Στέφελ (1.280 ψήφους).


Ο Μπέρνσταϊν είναι ιδιοκτήτης μίας εταιρείας Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας και, αφού αποθεώθηκε πριν και μετά από τα παρευρισκόμενα μέλη, δήλωσε στην ομιλία του: «πρέπει να βγάλουμε το δηλητήριο από την ομάδα. Υπάρχει μόνο η Χέρτα, τίποτα άλλο».

Άλκης Τσαβδαράς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0