Football Talk

Kicker: «Κλείνει Γκατσίνοβιτς η ΑΕΚ»

Kicker: «Κλείνει Γκατσίνοβιτς η ΑΕΚ»

Σύμφωνα με το Kicker η AEK είναι κοντά στον 27χρονο Σέρβο της Χόφενχαϊμ που έπαιζε δανεικός στον Παναθηναϊκό! - Το ρεπορτάζ των Γερμανών έχει βάση - Διαβάστε το deal που επιδιώκει η ΑΕΚ για την αγορά του διεθνούς χαφ!

Η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει την πρώτη της μεταγραφή κι αυτή είναι πάρα πολύ πιθανό να είναι ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς!

Σύμφωνα με το Kicker η ΑΕΚ είναι κοντά στο να κάνει δικό της τον διεθνή Σέρβο μέσο της Χοφενχάιμ, ο οποίος από τον περασμένο Γενάρη και μέχρι το τέλος της σεζόν έπαιξε δανεικός στον Παναθηναϊκός. Και οι πληροφορίες αναφέρουν πως όντως το θέμα έχει βάση! Γενικά τα τελευταία 24ώρα υπήρξε μεγάλη κινητικότητα στην ΑΕΚ, η οποία κινήθηκε σωστά και ετοιμάζεται να κάνει δικό της τον παίκτη.

Η Χοφενχάιμ αναμένεται να πάρει ένα ποσό κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ, με τον Γκατσίνοβιτς να έρχεται στην ΑΕΚ με αγορά και όχι ως δανεικός. Χρήματα τα οποία τόσα απαιτούσε από τον Παναθηναϊκό και δεν πήρε, καθώς όπως τονίζει το δημοσίευμα οι «πράσινοι» συζητούσαν μόνο τον εκ νέου δανεισμό του παίκτη και όχι την αγορά του.

Ο Γκατσίνοβιτς στη γερμανική ομάδα έπαιρνε 1,2 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο και στην ΑΕΚ το συμβόλαιό του θα είναι για 3 ή 4 χρόνια. Στον Παναθηναϊκό τους μήνες που έπαιξε ήταν κομβικός αγωνιστικά έχοντας 15 συμμετοχές και τρεις ασίστ. 

Τέλος, από την Ένωση επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον για τον Γκατσινοβιτς, τονίζοντας ότι βρίσκονται σε συζητήσεις με τον γερμανικό σύλλογο!

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0