Football Talk

Τσέλσι: Προσφέρει Βέρνερ ως αντάλλαγμα για ντε Λιχτ στην Γιουβέντους!

Τσέλσι: Προσφέρει Βέρνερ ως αντάλλαγμα για ντε Λιχτ στην Γιουβέντους!

Η Τσέλσι επιθυμεί την απόκτηση του Ματίας ντε Λιχτ από την Γιουβέντους, με τις εξελίξεις να προχωρούν ένα βήμα παραπέρα και τους «μπλε» να προσφέρουν εκτός από χρήματα και τον Τίμο Βέρνερ στους «μπιανκονέρι».

Ο Ματίας ντε Λιχτ φαίνεται να επιθυμεί την αποχώρησή του από την Γιουβέντους, κάτι που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον τόσο της Τσέλσι, όσο και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο σύλλογος του Λονδίνου έχοντας δει τους Αντόνιο Ρούντιγκερ και Αντρέας Κρίστενσεν να αποχωρούν, «καίγεται» για ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας.

Έτσι, οι «μπλε» θέλουν να μπουν δυναμικά στην διεκδίκηση του Ολλανδού, ενώ δημοσίευμα του Sky Italy αναφέρει ότι είναι έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση ύψους 45 εκατομμυρίων ευρώ, συν τον Τίμο Βέρνερ ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Ο ντε Λιχτ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Γιουβέντους ως το 2024, το οποίο περιλαμβάνει ρήτρα αποδέσμευσης 120 εκατομμυρίων ευρώ και η ομάδα του Τορίνο δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει για λιγότερα. Βέβαια, δεν είναι γνωστό πως θα αντιδράσει στην πρόταση της Τσέλσι, καθώς ο Αλέγκρι ψάχνει έναν επιθετικό για να πλαισιώσει τον Βλάχοβιτς, μετά την αποχώρηση Μοράτα.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0