Football Talk

ΑΕΚ: Όλα τα δεδομένα για Γιόνσον και οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις

ΑΕΚ: Όλα τα δεδομένα για Γιόνσον και οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις

Ο Δανός αμυντικός χαφ ήρθε στην Αθήνα, είδε μέρος της πόλης και αναχωρεί το βράδυ του Σαββάτου με την ΑΕΚ να περιμένει την απόφασή του – Την ίδια στιγμή η Ένωση «τρέχει» παράλληλα κι άλλες μεταγραφικές υποθέσεις δείχνοντας ικανή να κλείσει άμεσα τις πρώτες της προσθήκες.

Από νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής στην Αθήνα έφτασε ο Γενς Γιόνσον. Ο Δανός αμυντικός χαφ έχει πρόταση της ΑΕΚ στα χέρια του ύψους σχεδόν 1 εκατ. ευρώ το χρόνο και ήρθε στη χώρα μας προκειμένου να τσεκάρει μαζί με τη σύζυγό του την πόλη. Αυτό έκανε χθες, αυτό έκανε και σήμερα (25/6). Είδε την παραλιακή, ξεναγήθηκε σε όμορφα μέρη και έμαθε ακόμα περισσότερα για την πρωτεύουσα. Ο Γιόνσον αναμένεται το βράδυ του Σαββάτου να αναχωρήσει από την Ελλάδα. Την ίδια στιγμή στην ΑΕΚ περιμένουν να μάθουν τα επόμενα 24ώρα αν θα αποδεχθεί την πρόταση που του έχουν κάνει.

Ο Γιόνσον λοιπόν, ήρθε οικογενειακώς στην Αθήνα, έχει στα χέρια του προσφορά της ΑΕΚ και αναμένεται η απάντησή του. Παράλληλα, η Ένωση «τρέχει» κι άλλες μεταγραφικές υποθέσεις, με στόχο να κλείσει τουλάχιστον τρεις παίκτες μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας.

Ουσιαστικά όλες βρίσκονται σε ένα κρίσιμο τελικό σημείο. Όλες προχωρημένες και όλες στην τελική ευθεία. Πάντα στο τραπέζι είναι η υπόθεση του Πινέδα, ενώ εκτός του Μεξικανού και του Γιόνσον, υπάρχει άλλη μία περίπτωση χαφ που δουλεύει μεθοδικά η ΑΕΚ!

Όσον αφορά το κέντρο της άμυνας «ζωντανή» είναι πάντα η υπόθεση του Βιτάο, η οποία είναι και η πιο δύσκολη, καθώς ο Βραζιλιάνος είναι παίκτης σε σούπερ ηλικία, με πολλές παραστάσεις και το όνομά του «παίζει» σε πολλές μεταγραφικές λίστες ομάδων.

Γενικά οι επαφές των ανθρώπων της ΑΕΚ με μεταγραφικούς στόχους είναι στην κορύφωσή τους και υπάρχει πίστη πως δεν θα αργήσει η στιγμή που η Ένωση θα πάρει… μπροστά και θα αρχίσει να ανακοινώνει κι αυτή μεταγραφές.

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0