Football Talk

Η Μπενφίκα… πιέζει τον Πίζι να πάει στον Ολυμπιακό!

Η Μπενφίκα… πιέζει τον Πίζι να πάει στον Ολυμπιακό!

Το όνομα του Πίζι ήρθε από το πουθενά στο μεταγραφικό προσκήνιο του Ολυμπιακού όμως μοιάζει, όχι απλά να είναι στη λίστα αλλά και οι διαπραγματεύσεις να είναι καλό δρόμο.

Γράφει ο Νότης Χάλαρης

Το BN Sports σας είχε ενημερώσει για τις επαφές που έχει ο Ολυμπιακός με τη Μπενφίκα για την απόκτηση του Πίζι.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται στα πλάνα των «αετών» και το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, το πέρασε στη Μπασακσεχίρ, κάνοντας καλές εμφανίσεις. Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός μπορεί να έχει πέσει στο μεταγραφικό τραπέζι των «ερυθρολεύκων», ωστόσο μοιάζει για κάτι παραπάνω από απλό φλερτ.

Αρχικά, παρότι ο ίδιος δεν… τρελαίνεται στην ιδέα της Ελλάδας, η Μπενφίκα δείχνει διατεθειμένη να τον… πιέσει ώστε να φύγει από πάνω της το μεγάλο συμβόλαιο που έχει. Τα δεδομένα είναι απλά, δεδομένου πως η συνεργασία των δύο πλευρών εκπνέει το καλοκαίρι του 2023.

Αρχικά, οι Πορτογάλοι θέλουν να προσθέσουν κάποια χρήματα στο ταμείο τους καθώς αναμένεται να κάνουν το «μπαμ» με τον Ρικάρντο Όρτα της Μπράγκα. Έτσι, για να υπάρξει ισορροπία, θα πρέπει τόσο ο Πίζι όσο και οι Σεφέροβιτς και Τάαραμπτ να χαιρετήσουν την Λισσαβόνα.

Με τη σειρά, οι ομάδες που δείχνουν πιο ζεστές για την απόκτηση των τριών είναι ο Ολυμπιακός, η Μπεσίκτας και η Αντάνα Ντεμιρσπόρ αντίστοιχα. Με αυτά τα δεδομένα, η Μπενφίκα πιέζει τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές να δεχθούν τις προτάσεις των τριών συλλόγων ώστε να απαλλαγεί από αυτούς.

Φυσικά, για κανέναν από αυτούς, ο πορτογαλικός σύλλογος δεν θα δεχθεί δανεισμό. Δηλαδή αν ο Ολυμπιακός θέλει τον Πίζι, θα πρέπει να καταβάλλει και ένα ποσό (γύρω στα τρία εκατ. ευρώ) για να αποκτήσει και με κανονική μεταγραφή.

Πάντως, για να συνοψίσουμε, η περίπτωση του Πορτογάλο μεσοεπιθετικού είναι υπαρκτή και αποτελεί μία ακόμα δυναμική κίνηση από την πλευρά του Ολυμπιακού. Μένει να φανεί αν οι πιέσεις κάνουν τον Πίζι να δει με θετικό μάτι τη χώρα μας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0