Football Talk

Ρεάλ Μαδρίτης: «Δανείζει» τον Ρέινιερ στη Μπενφίκα και ζητά ως αντάλλαγμα τον Αραούχο

Ρεάλ Μαδρίτης: «Δανείζει» τον Ρέινιερ στη Μπενφίκα και ζητά ως αντάλλαγμα τον Αραούχο
Στον δανεισμό του Ρέινιερ Ζέσους στην Μπενφίκα προχωράει η Ρεάλ Μαδρίτης, ζητώντας ως αντάλλαγμα  τον Ενρίκε Αραούχο.

Μια σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της ενόψει της επόμενης σεζόν ετοιμάζει η Μπενφίκα, καθώς πρόκειται να κάνει δικό της τον Ρέινιερ Ζέσους από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι αετοί της Λισαβώνας, που διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις με τους «μερένχες» θέλουν να ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή μετά την πώληση του Ντάργουιν Νούνιες στη Λίβερπουλ, με τον 22αχρονο Βραζιλιάνο, να φαντάζει ως ιδανική περίπτωση για αντικαταστάτης.

Οι όροι της συμφωνίας κάνουν λόγο για μεταγραφή χωρίς οψιόν αγοράς αφού οι ιθύνοντες της Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζουν να εμπιστεύονται την έκρηξη ενός παίκτη που έκανε το ντεμπούτο του σε ηλικία 17 ετών στην πρώτη ομάδα της Φλαμένγκο .

Μάλιστα, η Ρεάλ, , σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα Marca φαίνεται να ζητά ως αντάλλαγμα, τον Eνρίκε Αραούχο, ο οποίος εντυπωσίασε την Ευρώπη, με τις εμφανίσεις του στο Youth League, της σεζόν που ολοκληρώθηκε με τη φανέλα της Μπενφίκα, που κατέκτησε το τρόπαιο.

O Zέσους που αποκτήθηκε το 2020, από τη Ρεάλ Μαδρίτης και αγωνιζόταν στη Φλαμένγκο, δόθηκε δανεικός την ίδια χρονιά στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να προσαρμοστεί στο Βεστφάλεν.

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0