Football Talk

ΑΕΚ: «Ανοιχτό» του Πινέδα - Καμία συμφωνία Θέλτα με Τσίβας!

ΑΕΚ: «Ανοιχτό» του Πινέδα - Καμία συμφωνία Θέλτα με Τσίβας!

Θέλτα και Τσίβας δεν έχουν έρθει σε συμφωνία, όπως γράφτηκε στο Μεξικό, με το μέλλον του Πινέδα που ενδιαφέρει την ΑΕΚ να παραμένει «ανοιχτό».

Σχετικά Άρθρα

Γράφει ο Φάνης Τσοκανάς

Δημοσιεύματα από το Μεξικό ήθελαν τον μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ, Ορμπελίν Πινέδα, να βρίσκεται μια ανάσα από την Τσίβας, μετά τη συμφωνία του πρώην συλλόγου του με την Θέλτα, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει!

Σύμφωνα με πηγές του BN Sports από την πλευρά του παίκτη, ο Μεξικανός μέσος όχι μόνο δεν βρίσκεται κοντά στην Τσίβας, αλλά το μέλλον του παραμένει πλήρως ανοιχτό. Πλήθος συλλόγων έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους, μεταξύ αυτών και η ΑΕΚ, που επιθυμεί τον δανεισμό του και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Θέλτα, όσον αφορά την οψιόν αγοράς που θα μπει, ώστε να μπορεί να τον αποκτήσει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο παίκτης έχει συμβόλαιο για 4.5 χρόνια ακόμη με την Θέλτα και ούτε ο ίδιος, ούτε η ομάδα στην οποία ανήκει, βιάζονται για να δρομολογηθούν εξελίξεις.

Από την πλευρά του Πινέδα, αναζητείται η καλύτερη δυνατή επιλογή, με την ΑΕΚ να υπάρχει πάντα στο μυαλό του, τόσο γιατί θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη, όσο και λόγω της παρουσίας του Ματίας Αλμέιδα. Αλλά καθώς φαίνεται, η συγκεκριμένη υπόθεση θέλει εκτός από επίμονη και υπομονή.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0