Football Talk

ΑΕΚ: Επιβεβαιώνουν οι Δανοί το ταξίδι του Γιόνσον στην Αθήνα – Τι τονίζουν και τι συμβαίνει

ΑΕΚ: Επιβεβαιώνουν οι Δανοί το ταξίδι του Γιόνσον στην Αθήνα – Τι τονίζουν και τι συμβαίνει

To ΒΤ Sporten αναφέρει πως ο 29χρονος κεντρικός χαφ ήρθε στην Αθήνα για να δει από κοντά τις συνθήκες στην ΑΕΚ και την πόλη.

Στην Αθήνα βρίσκεται από σήμερα νωρίς το μεσημέρι ο Δανός διεθνής κεντρικός χαφ Γενς Γιόνσον. Η άφιξη του παίκτη έχει να κάνει με το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, ωστόσο προς το παρόν δεν υπάρχει κανένα προγραμματισμό ραντεβού και καμία συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών. Ο Γιόνσον ήρθε στην Αθήνα με τον μάνατζέρ του και τη σύζυγό του για να τσεκάρουν τις συνθήκες στην πόλη, αλλά και την ΑΕΚ, γι’ αυτό και με αφορμή το ταξίδι του εδώ αναμένεται να υπάρξει κάποια στιγμή επαφή με την ομάδα.

Επί της ουσίας αυτό τονίζουν και οι Δανοί. Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ του BT Sporten αναφέρει ότι ο Γιόνσον ήρθε στην Ελλάδα για να τσεκάρει από κοντά τις συνθήκες στην ΑΕΚ και την πόλη, με την προοπτική να μετακομίσει εδώ. Αναλυτικά το δημοσίευμα τονίζει:

«Οι Έλληνες θέλουν τον Γενς Γιόνσον: Στην Αθήνα με τον ατζέντη του ο παίκτης. Σύμφωνα με πληροφορίες του BT, ο Γιόνσον βρίσκεται αυτή την ώρα στην Αθήνα για να διαπραγματευτεί συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Ο Δανός μετέβη στην ελληνική πρωτεύουσα για να δει από κοντά τις συνθήκες στο κλαμπ με τη σύντροφό του και αν όλα μπουν στη θέση τους με τον πρώην παίκτη της Άαρχους, θα μπορούσε κάλλιστα να τελειώσει με συμφωνία μεταξύ των των δύο μερών. Μαζί του είναι και ο ατζέντης του, Μίκελ Μπεκ».

Επιπλέον, οι Δανοί σημειώνουν πως «η υπόθεση του Γιόνσον είχε σκοντάψει στο παρελθόν. Τον Ιανουάριο η ΑΕΚ είχε συμφωνήσει την Κάντιθ για μεταγραφή για ένα μικρό ποσό, αλλά ο Γιόνσον απέρριψε τη μεταγραφή στην Ελλάδα. Ωστόσο, η ΑΕΚ δεν τα έχει παρατήσει στο μεταξύ και τώρα ονειρεύεται να πετύχει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή».

Καταλήγοντας το δημοσίευμα σημειώνει πως «δεν κατέστη δυνατό να λάβουμε κάποιο σχόλιο από τον ατζέντη του Δανού, Μίκελ Μπεκ».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0