Football Talk

ΑΕΚ: Έφερε στην Αθήνα τον Γιόνσον (video)

ΑΕΚ: Έφερε στην Αθήνα τον Γιόνσον (video)

Ο 29χρονος διεθνής Δανός κεντρικός χαφ Γενς Γιόνσον έφτασε στην Αθήνα, μαζί με τον μάνατζέρ του για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ βρίσκεται από νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής (24/6) ο Γενς Γιόνσον. Ο Δανός διεθνής κεντρικός χαφ ήρθε στη χώρα μας μαζί με τον μάνατζέρ του, Μίκελ Μπεκ, προκειμένου να συζητήσουν από κοντά με την ΑΕΚ το ενδεχόμενο της συνεργασίας τους. Ο παίκτης έφτασε στο «Ελ. Βενιζέλος» μέσω Μονάχου και ήδη φέρεται να υπάρχει μία πρώτη προφορική συμφωνία με την ΑΕΚ.

Εδώ θα υπάρξουν τελικές συζητήσεις με την προοπτική να κλείσει η μεταγραφές. Να σημειωθεί πως ο Γιόνσον είχε τονίσει πως προτεραιότητά του είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία, τώρα που μένει ελεύθερος από τη Κάντιθ, ωστόσο φαίνεται πως δεν έχει βρει αυτό που ψάχνει. Η ΑΕΚ έκανε το μπάσιμό της και τον έφερε στην Αθήνα προκειμένου να τον κλείσει οριστικά. Εφόσον κλείσει η μεταγραφή η ΑΕΚ θα δώσει στον Γιόνσον ετήσιο συμβόλαιο πάνω από 1 εκατ. ευρώ!

Να σημειωθεί πως οριστική συμφωνία έως τώρα δεν υπάρχει. Μάλιστα, ο Γιόνσον έφερε στην Αθήνα και τη σύζυγό του για να αποφασίσουν από κοινού, βλέποντας και την πόλη. Από την ΑΕΚ πάντως συνεχίζουν να κρατούν χαμηλούς τόνους και να μην επιβεβαιώνουν την άφιξη του παίκτη.

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0