Football Talk

Σε διαπραγματεύσεις Ολυμπιακός και Μπενφίκα για τον Πίζι (video)

Σε διαπραγματεύσεις Ολυμπιακός και Μπενφίκα για τον Πίζι (video)

Δίαυλο επικοινωνίας έχουν ανοίξει Μπενφίκα και Ολυμπιακός για την περίπτωση του Πίζι.

Η μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Μετά την ανακοίνωση του Άβιλα και τις κλεισμένες υποθέσεις των Βρσάλικο και Ζινκερνάγκελ, οι «ερυθρόλευκοι» προχωρούν με την ενίσχυση του ρόστερ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πορτογάλο δημοσιογράφο, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Μπενφίκα για την απόκτηση του Πίζι.

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε ως δανεικός στη Μπασακσεχίρ το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν και μετά την επιστροφή του στη Λισσαβόνα, δεν θα παραμείνει στους «αετούς».

Ο ποδοσφαιριστής αποτελεί προσωπική επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς, με τον Ολυμπιακό να τον ζητάει ως δανεικό αλλά η Μπενφίκα να θέλει την πώλησή του έναντι τριών εκατ. ευρώ.

Ένα ακόμα εμπόδιο, είναι πως ο παίκτης δεν προτιμάει να παίξει στην Ελλάδα, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πως δεν μπορεί εν τέλει να καταλήξει στους «ερυθρόλευκους».

Πρόκειται για ακόμα μία περίπτωση από το «πάνω ράφι» που πραγματοποίησε γεμάτη σεζόν πέρσι καθώς μέτρησε 40 συμμετοχές και με τις δύο ομάδες με απολογισμό τρία γκολ και πέντε ασίστ. Ακόμα, έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε Μπράγκα, Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και Εσπανιόλ ενώ είναι και 17 φορές διεθνής με την Πορτογαλία.

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0