Football Talk

Ολυμπιακός: Τακτική, στατικές φάσεις και δύο συστήματα (video)

Ολυμπιακός: Τακτική, στατικές φάσεις και δύο συστήματα (video)
Για τα καλά στα... βάσανα έχουν μπει οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στην Αυστρία. Σε ποιους τομείς δούλεψε ο Πέδρο Μαρτίνς την Πέμπτη (23/06) και τι δοκίμασε στο διπλό πριν το πρώτο φιλικό της χρονιάς.
Γράφει από την Αυστρία ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Για δεύτερη μέρα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού προπονήθηκαν στο Γκάινμπεργκ της Αυστρίας συνεχίζοντας την σκληρή δουλειά ενόψει της νέας σεζόν. Ο Πέδρο Μαρτίνς φρόντισε να κρατήσει ψηλά την ένταση σε αυτές τις πρώτες προπονήσεις και να δουλέψει και κάποια πράγματα που έχει στο μυαλό του.

 


Όπως συνηθίζει ο Πορτογάλος, το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος συμπεριελάμβανε μπάλα. Οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας, στη μετάβαση του παιχνιδιού και σε κάποιες ειδικές συνθήκες που μπορούν να εμφανιστούν σε έναν αγώνα (τρεις έναντι δύο και δύο έναντι ενός).

IMG_20220623_115900.jpg

Παράλληλα, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δούλεψαν στις στατικές φάσεις, ενώ στο δεύτερο κομμάτι τις προπόνησης ο Μαρτίνς έδωσε εντολή για δίπλο. Πρώτα με όλους τους ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια χωρίζοντας τους σε ενδεκάδες. Μάλιστα η μία ομάδα είχε σχηματισμό 4-2-3-1 και η άλλη 4-4-2. Τα δύο συστήματα που χρησιμοποίησε και πέρσι στο μεγαλύτερο κομμάτι της περσινής σεζόν και που πιθανότατα έχει κυρίως στο μυαλό του και για φέτος.

Προφανώς περισσότερα θα φανούν τις επόμενες δύο μέρες όταν και θα διεξαχθούν τα πρώτα φιλικά των Πειραιωτών. Πρώτα την Παρασκευή (24/06, 19:00) απέναντι στη Ριντ και ακολούθως το Σάββατο (25/06, 19:00) με αντίπαλο την Φορτούνα Ντίσελντορφ.

IMG_20220623_121040.jpg
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0