Football Talk

Ολυμπιακός: Την Παρασκευή (24/6) στην Αυστρία ο Ζινκερνάγκελ - Ατομικό ο Γκάρι Ροντρίγκες

Ολυμπιακός: Την Παρασκευή (24/6) στην Αυστρία ο Ζινκερνάγκελ - Ατομικό ο Γκάρι Ροντρίγκες

Έτοιμος για τη πρώτη γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες είναι ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ του οποίου η μεταγραφή στον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται σήμερα και αύριο θα αναχωρήσει για την Αυστρία ώστε να ενσωματωθεί με την αποστολή. Πρόβλημα για τον Γκάρι Ροντρίγκες που προτιμήθηκε να κάνει ατομικές προπονήσεις στην Αθήνα.

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Οι εξελίξεις στο μέτωπο των μεταγραφών είναι καθημερινές πλέον στον Ολυμπιακό με τέσσερις υποθέσεις να βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο. Ο λόγος για τους Βρσάλκο, Άβιλα, Αμπουμπακάρ Καμαρά και Ζινκερνάγκελ οι οποίοι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα φοράνε του χρόνου την ερυθρόλευκη φανέλα.

Μάλιστα, ο Δανός εξτρέμ αναμένεται να τελειώσει σήμερα με τα ιατρικά τεστ και τις υπογραφές ώστε αύριο με μεταβεί στην Αυστρία οπού πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των Πειραιωτών. Είναι εξάλλου επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς να έχει τον συγκεκριμένο παίκτη στα χέρια του το συντομότερο. Επίσης, δεν αποκλείεται ο Ζίνκερναγκελ να παρακολουθήσει από κοντά το πρώτο φετινό φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Ριντ στις 19:00 ώρα Ελλάδας (24/6).

Για το συγκεκριμένο ματς, αλλά και για τα επόμενα ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γκάρι Ροντρίγκες που παρουσίασε μια σύσπαση στην αριστερή γαστροκνημία και κρίθηκε προτιμότερο να ακολουθήσει έντονο ατομικό πρόγραμμα στο προπονητικό κέντρου του Ρέντη.

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0