Football Talk

ΠΑΟΚ: Προχωρημένες οι επαφές για Κάργα, αισιοδοξία για happy end

ΠΑΟΚ: Προχωρημένες οι επαφές για Κάργα, αισιοδοξία για happy end

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Γιάννη Κάργα στον ΠΑΟΚ από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι δύο ομάδες έχουν προχωρήσει τις επαφές και υπάρχει αισιοδοξία πως ακόμα και μέσα στην ημέρα θα υπάρξει happy end.

Ο Γιάννης Κάργας αποτελεί τον βασικό στόχο του ΠΑΟΚ για την θέση του κεντρικού αμυντικού και την Τετάρτη (22/6) ο Δικέφαλος του Βορρά κατέθεσε επίσημη πρόταση στον ΠΑΣ Γιάννινα για τον αρχηγό του. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαδικασία διαπραγμάτευσης οι οποίες συνεχίζονται και την Πέμπτη (23/6) και υπάρχει αισιοδοξία πως μέχρι το τέλος της ημέρας θα βγει άσπρος καπνός και ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός θα ανηφορίσει στην Τούμπα.

Ο ίδιος βρίσκεται ήδη στην Θεσσαλονίκη για μια προσωπική του υπόθεση και περιμένει στο ακουστικό του για τις εξελίξεις ώστε αν υπάρξει συμφωνία στη συνέχεια να υπογράψει και να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα.

Την ίδια ώρα, οι Ηπειρώτες ψάχνουν και τον αντικαταστάτη του Κάργα, με το όνομα του Σταυρόπουλου να παίζει δυνατά, ενώ υπάρχει και άλλη μία περίπτωση από την Ελλάδα που εξετάζεται.

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0