Football Talk

Μία ανάσα από τον Καλτσά ο Ιωνικός – Κομβικές οι ανανεώσεις των Λένις και Κάνιας (video)

Μία ανάσα από τον Καλτσά ο Ιωνικός – Κομβικές οι ανανεώσεις των Λένις και Κάνιας (video)

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι ο Νίκος Καλτσάς καθώς ο Ιωνικός είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις μαζί του.

Γράφει ο Νότης Χάλαρης

Το «σοκ» με την περίπτωση του Αίας Άοσμαν, δεν έχει βγάλει τον Ιωνικό εκτός προγραμματισμού. Η ομάδα της Νίκαιας συνεχίζει κανονικά τη μεταγραφική της ενίσχυση και πλέον, έχει στο νου της και την απόκτηση ενός αντικαταστάτη του Σύριου.

Ωστόσο, αυτό δεν αφήνει στον «πάγο» άλλες περιπτώσεις, όπως του Νίκου Καλτσά. Είναι γνωστό πως ο 32χρονος εξτρέμ βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στην Ελλάδα μετά από τρία χρόνια στην Ανόρθωση και την Κύπρο.

Από ότι φαίνεται, οι Νικαιώτες έχουν δουλέψει σε φουλ ρυθμούς την υπόθεσή του και πλέον οι δύο πλευρές είναι στην τελική ευθεία για να τα βρουν.

Ο άλλοτε άσος των Παναθηναϊκό, Βέροια και Αστέρα Τρίπολης έμεινε ελεύθερος από τον κυπριακό σύλλογο και ετοιμάζει βαλίτσες να επιστρέψει στην Ελλάδα. Να θυμίσουμε πως στο ελληνικό πρωτάθλημα μετράει 177 συμμετοχές με 34 γκολ και 35 ασίστ.

Από εκεί και πέρα, στη Νίκαια «τρέχουν» και τις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών. Συγκεκριμένα, ο Ρεϊνάλντο Λένις και ο Χοσέ Κάνιας είναι από τις περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών που πρέπει να ανανεωθεί το συμβόλαιό τους και μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.

Στον Ιωνικό υπάρχει αισιοδοξία όμως μετά το θέμα με τον Άοσμαν, μέχρι τις τελικές υπογραφές, τίποτα δεν είναι δεδομένο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0