Football Talk

«Η Ουτρέχτη θέλει τον Άμραμπατ - Δεν τον αφήνει αμαχητί η ΑΕΚ»

«Η Ουτρέχτη θέλει τον Άμραμπατ - Δεν τον αφήνει αμαχητί η ΑΕΚ»

Διαβάστε τι γράφουν στην Ολλανδία για την Ουτρέχτη και τον Μαροκινό εξτρέμ της ΑΕΚ.

Η κοινή πορεία της ΑΕΚ με τον Νορντίν Άμραμπατ μπορεί να… κοπεί αυτό το καλοκαίρι. Ο Μαροκινός εξτρέμ επιθυμεί να επιστρέψει στην Ολλανδία και κοντά στην οικογένειά του και η ΑΕΚ δε σκοπεύει να του κόψει το δρόμο, αρκεί ωστόσο να ικανοποιηθεί οικονομικά, καθώς ο παίκτης έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με την Ένωση. Δημοσίευμα από την Ολλανδία κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Ουτρέχτης για τον Άμραμπατ, σημειώνοντας πως η ΑΕΚ, όντως, δε σκοπεύει να τον παραχωρήσει εύκολα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το fcupdate ο Νόρντιν Άμραμπατ βρίσκεται στο στόχαστρο της Ουτρέχτης στην οποία πρόσφατα υπέγραψε ο Βασίλης Μπάρκας. Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

«Ο Νόρντιν Άμραμπατ μπορεί να γίνει ένα από τα πιο σημαντικά αποκτήματα της Ουτρέχτης αυτό το καλοκαίρι. Ο διεθνής με το Μαρόκο αναμένεται να προσφέρει στην ομάδα του προπονητή Χενκ Φρέιζερ την απαραίτητη εμπειρία. Ο Αμραμπάτ έχει ακόμη συμβόλαιο με την ΑΕΚ.

Η Ουτρέχτη έχει ήδη δει παίκτες-κλειδιά όπως ο Γιόρις φαν Όβερεμ, ο Σάιμον Γκούσταφσον και ο Βίλεμ Γιάνσεν να αποχωρούν. Επιπλέον, ο Ντε Ντόμσταντ περιμένει από τον Άνταμ Μάχερ να βρει μια νέα περιπέτεια, ενώ υπάρχει επίσης μεγάλο ενδιαφέρον για τους Οτμανέ Μπουσάιντ και Κουίντεν Τίμπερ. Ως εκ τούτου, οι νεοφερμένοι παίκτες είναι απαραίτητοι αυτό το καλοκαίρι και σύμφωνα με την Voetbal International, ο Αμραμπάτ είναι πολύ ψηλά στη λίστα.

Ο 35χρονος επιθετικός θέλει να επιστρέψει στην Ολλανδία και φαίνεται να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ωστόσο, η ΑΕΚ δεν θα τον αφήσει να φύγει αμαχητί. Ο βετεράνος αποτελεί σημαντική δύναμη στην Αθήνα, όπου έχει ακόμη ένα έτος συμβόλαιο.

Η Ουτρέχτη και η Αμραμπάτ σιωπούν μέχρι στιγμής σχετικά με την πιθανή μεταγραφή».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0