Football Talk

ΑΕΚ: «Τσεκάρει» Γιόνσον, Πλάνιτς και Βιτάο

ΑΕΚ: «Τσεκάρει» Γιόνσον, Πλάνιτς και Βιτάο

Τρεις νέοι παίκτες έρχονται να προστεθούν σε αυτούς που εξετάζει η ΑΕΚ για την ενίσχυσή της ενόψει της νέας σεζόν.

Η ανάγκη για μεταγραφική ενίσχυση στην ΑΕΚ είναι δεδομένη, με τον Ματίας Αλμέιδα να αναζητά παίκτες σε αρκετές θέσεις. Σημερινό (22/6) δημοσίευμα από την «Ώρα των Σπορ» κάνει λόγο για «τσεκάρισμα» της Ένωσης σε τρεις ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για δύο σέντερ μπακ και έναν χαφ.

Για την μεσαία γραμμή εξετάζεται η περίπτωση του Δανού, Γενς Γιόνσον, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Κάντιθ, όπου είχε μια σχετικά γεμάτη χρονιά με 24 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την ισπανική ομάδα.

Όσον αφορά το κέντρο της άμυνας, οι παίκτες που κοιτάζει ο Δικέφαλος είναι οι Βιτάο και Μπόγκνταν Πλάνιτς. Ο πρώτος κατάγεται από την Βραζιλία και θυμίζει περίπτωση Κριχόβιακ, αφού αγωνίζεται στην ουκρανική Σαχτάρ Ντόνετσκ και μπορεί να αναστείλει το συμβόλαιο του με την ομάδα, ώστε να αγωνιστεί σε άλλον σύλλογο για έναν χρόνο.

Τέλος, ο Πλάνιτς είναι μια περίπτωση που έχει απασχολήσει την ΑΕΚ και στο παρελθόν, ωστόσο είχε τελικά επιλεγεί ο Βράνιες. Ο Σέρβος αμυντικός αγωνίζεται στην Μακάμπι Χάιφα, με την οποία έχει συμβόλαιο για ακόμα ένα έτος.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0