Football Talk

CEO Ίντερ: «Θέλουμε Λουκάκου και Ντιμπάλα, αλλά υπάρχουν δυσκολίες, ο Λαουτάρο είναι απαραίτητος για εμάς»

CEO Ίντερ: «Θέλουμε Λουκάκου και Ντιμπάλα, αλλά υπάρχουν δυσκολίες, ο Λαουτάρο είναι απαραίτητος για εμάς»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Radio Rai», ο διευθύνων σύμβουλος της Ίντερ, Τζουζέπε Μαρότα, αναφέρθηκε στις μεταγραφικές εξελίξεις της ομάδας, σε όλα τα μέτωπα.

Συνέντευξη παραχώρησε ο διευθύνων σύμβουλος της Ίντερ, Τζουζέπε Μαρότα, στο ραδιοφωνικό σταθμό «Radio Rai» και μίλησε για τις μεταγραφικές εξελίξεις της ιταλικής ομάδας. Όπως τόνισε ο Μαρότα, είναι αναγκαίο να διευθετηθούν ορισμένα πράγματα προκειμένου να επιστρέψει στην ομάδα ο Ρομέλου Λουκάκου ενώ υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Πάουλο Ντιμπάλα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις φήμες περί αποχώρησης  του Λαουτάρο Μαρτίνες, ξεκαθαρίζοντας ότι ο Αργεντίνος είναι απαραίτητος για την ομάδα ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να φύγει ο Σκρίνιαρ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μαρότα:

Για τον Λουκάκου: «Σήμερα δεν θα είναι η ημέρα της ανακοίνωσης του Λουκάκου. Προσπαθούμε να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα εντός των ορίων της βιωσιμότητας. Φυσικά έχουμε τη φιλοδοξία να προσπαθήσουμε να καλύψουμε όλες τις θέσεις ώστε να φτάσουμε στους στόχους μας. Η επιστροφή του Λουκάκου είναι εφικτή, αλλά υπάρχουν ακόμα κάποιες δυσκολίες. Θα δούμε πώς θα πάει».

Για το μέλλον των Λαουτάρο Μαρτίνες και Σκρίνιαρ: «Πρέπει να κλείσουμε ορισμένες μεταγραφές, αλλά έχουμε κάθε πρόθεση να διατηρήσουμε ένα ισχυρό και ανταγωνιστικό κορμό. Πιστεύουμε ότι ο Λαουτάρο είναι απαραίτητος για την ομάδα. Σχετικά με τον Σκρίνιαρ, είναι πιο δύσκολο να αντικαταστήσεις έναν επιθετικό παρά έναν αμυντικό . Η άμυνα είναι σίγουρα το τμήμα στο οποίο θα αναγκαστούμε να κάνουμε αλλαγές. Ο Μπρέμερ είναι ένας παίκτης που θα ταίριαζε σε όλες τις κορυφαίες ομάδες και στον οποίο δίνουμε την προσοχή μας».

Για το ενδιαφέρον της Ίντερ για τον Ντιμπάλα: «Σίγουρα είναι ένας στόχος μας, αλλά υπάρχουν οικονομικά ζητήματα που πρέπει να διευθετηθούν . Έχουμε ρίξει το βάρος σε αυτόν και τον Λουκάκου, θα δούμε πώς θα πάει. Αν δεν τα καταφέρουμε Θα προχωρήσουμε σε άλλους στόχους. Εν τω μεταξύ μπορώ να πω ότι οι Μκιταριάν και Ονάνα θα ανακοινωθούν επίσημα τις επόμενες μέρες».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0