Football Talk

Αλμέιδα: «Μακριά από την Αργεντινή για να μην… αρρωστήσω!»

Αλμέιδα: «Μακριά από την Αργεντινή για να μην… αρρωστήσω!»

Εκπληκτικές δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα στο ESPN.

Συνέντευξη στο ESPN παραχώρησε ο Ματίας Αλμέιδα και είπε «δυνατές» ατάκες για την Αργεντινή και το γεγονός ότι υπάρχει μεγάλη κριτική στη χώρα του. Σε ερώτηση που του έγινε κλήθηκε να απαντήσει και να αναλύσει τις ποδοσφαιρικές διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στην Αργεντινή και το Μεξικό, όπου βρέθηκε ως προπονητής με μεγάλη επιτυχία:

«Η Αργεντινή περιφρονεί το Μεξικό, αλλά ένα μεγάλο μέρος του ποδοσφαίρου της Νότιας Αμερικής ζει από το μεξικάνικο ποδόσφαιρο».

Ενώ για την απόφασή του να μην εργαστεί ως προπονητής στην Αργεντινή ο Αλμέιδα είπε:

«Πολλοί προπονητές για να αντέξουν την τρέλα και την πίεση, έχουν καταλήξει να αρρωστήσουν. Δεν ήθελα να είμαι σε αυτή την πλευρά. Θέλω να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Αγαπώ το ποδόσφαιρο. Είμαι 30 χρόνια στο ποδόσφαιρο και με βαριέμαι να ακούω πάντα το ίδιο πράγματα: να επικρίνω κάποιον. Όλοι έχουν γνώμη. Μειώνουν το χώρο που δουλεύω».

Όσο για την Εθνική Αργεντινής:

«Θα γυρνούσα πίσω αν με καλούσαν από την Εθνική ομάδα. Είναι κάτι που έχω προτείνει εδώ και αρκετό καιρό, αλλά ποτέ δεν ήμουν στη λίστα. Σήμερα υπάρχει ένας προπονητής και τον υποστηρίζω μέχρι θανάτου. Αλλά θα ήταν πολύ ωραίο να γινόταν».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0