Football Talk

Πρόεδρος γαλλικής ομοσπονδίας για Εμπαπέ: «Ήθελε να φύγει από την Εθνική μετά το EURO»

Πρόεδρος γαλλικής ομοσπονδίας για Εμπαπέ: «Ήθελε να φύγει από την Εθνική μετά το EURO»

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Νοέλ Λε Γκρε, καθώς παραδέχθηκε πως ο Κιλιάν Εμπαπέ είχε αποφασίσει να σταματήσει από την Εθνική Γαλλίας μετά το χαμένο πέναλτι και τον αποκλεισμό από το EURO 2020.

Το σοκ της Εθνικής Γαλλίας στο EURO 2020 ήταν τεράστιο. Η Ελβετία όχι απλά ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ από 3-1 σε 3-3 αλλά κατάφερε με ήρωα τον Ζόμερ, να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση, βγάζοντας εκτός τους πρωταθλητές κόσμου του 2018.

Ένα από τα δύο χαμένα πέναλτι, ανήκε στον Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος απογοητεύτηκε σε μεγάλο βαθμό με τον αποκλεισμό της χώρας του.

Τόσο πολύ, που είχε αποφασίσει να… σταματήσει από την Εθνική ομάδα, κάτι που απέτρεψαν όλοι στο ρόστερ, αλλά και ο πρόεδρος της γαλλικής ομοσπονδίας, Νοέλ Λε Γκρε.

Ο ίδιος, δήλωσε: «Θεωρούσε ότι η Ομοσπονδία δεν τον υπερασπίστηκε μετά το χαμένο πέναλτι και την κριτική στα δίκτυα. Συναντηθήκαμε για πέντε λεπτά στο γραφείο μου. Ήταν θυμωμένος, και δεν ήθελε να παίξει άλλο για τη Γαλλία, κάτι που προφανώς δεν υποστήριζα.

Ξέρετε πώς είναι, είναι νικητής, ήταν πολύ απογοητευμένος, όπως όλοι μας, από τον αποκλεισμό. Είναι ένας υπέροχος τύπος, πολύ πιο γενναιόδωρος από όσο νομίζετε»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0