Football Talk

Λαμία – Βέροια 1-1: Πολύ σκληρή για να πεθάνει και να… πέσει - Παραμονή για την ομάδα της Φθιώτιδας! (video)

Λαμία – Βέροια 1-1: Πολύ σκληρή για να πεθάνει και να… πέσει - Παραμονή για την ομάδα της Φθιώτιδας! (video)

Την παραμονή της στη Super League εξασφάλισε η Λαμία καθώς έμεινε στο 1-1 με τη Βέροια, αλλά είχε ήδη ουσιαστικά «κλειδώσει» την παρουσία της από το πρώτο μόλις ματς.

Στη Super League θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν η Λαμία! Η ομάδα από τη Φθιώτιδα έμεινε στο 1-1 κόντρα στη Βέροια στον επαναληπτικό αγώνα μπαράζ και χάρις στη νίκη της με 2-1 στο πρώτο ματς, κατάφερε να κλειδώσει την παραμονή της στα μεγάλα σαλόνια.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η Λαμία ήταν εκείνη που προσπάθησε να πατήσει περισσότερο στην περιοχή του αντιπάλου. Αν και είχε το προβάδισμα των δύο εκτός έδρας γκολ, αυτό δεν καθησύχασε την ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα κι εκείνη συνέχισε να παίζει επιθετικά.

Στα επόμενα λεπτά η Βέροια προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι, ωστόσο αρχικά δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά. Μόλις ένα σουτ του Γαβριηλίδη στο 26’ ήταν το μόνο αξιόλογο που μπόρεσε να δημιουργήσει, όμως αυτή της η προσπάθεια άνοιξε τον δρόμο προκειμένου να προηγηθεί.

Πιο συγκεκριμένα στο 27ο λεπτό ο Κάτσε εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, με τη μπάλα να φτάνει στον Γιακουμάκη. Εκείνος πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους και με κεφαλιά νίκησε τον Σαράνοφ για να γράψει το 1-0!


Λίγο πριν την ανάπαυλα (43’) ο Τζανδάρης δοκίμασε το πόδι του από την κλειστή γωνία του Παπαδόπουλου, ωστόσο ο Έλληνας κίπερ έδιωξε σωτήρια με γροθιές.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με την ίδια φόρα και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Γαβριηλίδης έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, με τον Φοφανά να πλασάρει αλλά να αστοχεί (46’).

Από κει κι έπειτα η Λαμία άρχισε να ανεβάζει ξανά στροφές. Ο Μανούσος «άγγιξε» το γκολ καθώς έπειτα από το λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα, τσίμπησε τη μπάλα, όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τη φάση.

Τελικά η απάντηση από πλευράς γηπεδούχων ήρθε. Στο 78’ ο Σαραμαντάς έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, με τον Οικονόμου κι έπειτα τον Παπαδόπουλο να μην μπορούν να διώξουν σωστά. Η μπάλα βρέθηκε στα πόδια του Μπεχαράνο που έπιασε ένα σουτ στην κίνηση και εντυπωσιακά ισοφάρισε σε 1-1!


Τελικά το σκορ έμεινε ως είχε και η Λαμία κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία. Από την άλλη η Βέροια προσπάθησε να πάρει την άνοδό της στη Super League 10 χρόνια μετά, ωστόσο τα δύο γκολ των αντιπάλων στο πρώτο παιχνίδι δεν της έδωσαν τη δυνατότητα για να πάρει το κάτι παραπάνω.

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Μαρτίνεθ, Νταβίντ, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Προβυδάκης (46’ Σαραμαντάς), Τζανδάρης, Νούνιες (74’ Τιρόνε), Μπεχαράνο (82’ Γκέντσoγλου), Καραμάνος (74’ Μπανγκουρά), Μανούσος (90+6’ Αραμπούλι)

ΒΕΡΟΙΑ: Παπαδόπουλος, Μπουκουβάλας, Μαραγκός (46’ Σκόνδρας), Δημόπουλος, Πεταυράκης, Μούργος (77’ Καπνίδης), Κάτσε, Γαβριηλίδης (77’ Οικονόμου), Φοφανά (65’ Κουατένγκ), Πασάς, Γιακουμάκης

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0