Football Talk

Πρόεδρος Λέφσκι: «Ο ΠΑΟΚ είναι η αγαπημένη μου ομάδα στην Ελλάδα»!

Πρόεδρος Λέφσκι: «Ο ΠΑΟΚ είναι η αγαπημένη μου ομάδα στην Ελλάδα»!
Τρομερή δήλωση από τον πρόεδρο της προσεχούς αντιπάλου του ΠΑΟΚ στο Conference League. 
Σχετικά Άρθρα
Τη Λέφσκι Σόφιας θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στον β' προκριματικό του Conference League, όπως έχει γνωστό εδώ και μερικά 24ωρα. Αυτό που μέχρι τώρα δεν ήταν γνωστό όμως, είναι ότι ο πρόεδρος του βουλγαρικού συλλόγου, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Λέφσκι, της Σαραγόσα και της ΕσπανιόλΝάσκο Σιράκοφ, είναι οπαδός του «Δικεφάλου του Βορρά»!

«O ΠΑΟΚ είναι η αγαπημένη μου ομάδα στην Ελλάδα. Είμαι χαρούμενος που θα παίξουμε εναντίον του, αν και κατά τι γνώμη μου ήταν ο πιο δύσκολος αντίπαλος που θα μπορούσε να τύχει στη Λέφσκι, σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο»,
ανέφερε ενδεικτικά μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο.

«Παρακολουθώ τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, όπως παρακολουθώ και την εξέλιξη της ομάδας εδώ και καιρό. Τα τελευταία 5-6 χρόνια ο σύλλογος διεκδικεί και κατακτά τίτλους στην Ελλάδα, πολλές σημαντικές αναμετρήσεις στην Ευρώπης και μια αξέχαστη πορεία.

Σίγουρα δεν θα είναι εύκολα τα παιχνίδια ούτε για τον ΠΑΟΚ. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, αλλά σεβόμαστε και τον εαυτό μας. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να προχωρήσουμε στην Ευρώπη. Το αν θα τα καταφέρουμε και θα μπορέσουμε να αποκλείσουμε τον ΠΑΟΚ από τη διοργάνωση, θα το ξέρουμε μετά τη ρεβάνς που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη. Ο προπονητής μας είπε ότι θα ήταν ποδοσφαιρικό θαύμα αν αποκλείσουμε τον ΠΑΟΚ, αλλά στο ποδόσφαιρο γίνονται συχνά θαύματα», συμπλήρωσε.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0