Football Talk

Ιμπραϊμοβιτς: 18 χρόνια από το γκολ - καρατιά απέναντι στην Ιταλία! (video)

Ιμπραϊμοβιτς: 18 χρόνια από το γκολ - καρατιά απέναντι στην Ιταλία! (video)
Ιούνιος του 2004 και ο Ζλάταν σκοράρει ένα από τα κορυφαία γκολ της καριέρας του. Θήραμα του οι Ιταλοί... στο αγαπημένο μας Euro της Πορτογαλίας.
Πέρα από τα δεκάδες θεαματικά γκολ που έχει σκοράρει σε συλλογικό επίπεδο, έχει χάρισει και μερικά αξιομνημόνευτα highlights με το εθνόσημο. Οκτώ χρόνια πριν το μυθικό ψαλιδάκι απέναντι στην Αγγλία, παρουσίασε ακόμη ένα έργο τέχνης με τότε θήραμα του τους Ιταλούς
Η ομάδα του Τζιοβάνι Τραπατόνι προηγούταν από το πρώτο ημίχρονο, χάρις σε γκολ του Αντόνιο Κασάνο. Λίγες στιγμές πριν την ολοκλήρωση του 90λεπτου και σε μία στιγμή σύγχισης στην περιοχή του Μπουφόν, ο Ζλάταν βρήκε την ευκαιρία να κάνει την τρέλα του. Η μπάλα βρισκόταν διεκδικίσημη στον αέρα και αυτός αποφάσισε να την στείλει στα δίχτυα με ένα απίστευτο τακουνάκι - καρατιά. 

Με το πέρασμα του χρόνου μας χάρισε αρκετά παρόμοια τέρματα, αλλά αυτό που έγινε το βράδυ της 18 του Ιούνη ήταν μοναδικό. Από τον τρόπο που έστησε το σώμα του μέχρι την καμπύλη που πήρε η μπάλα... Αλλά Ίμπρα είναι ότι θέλει κάνει!
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0