Football Talk

Πέρεθ: «Αυτός ο Εμπαπέ, δεν είναι ο Εμπαπέ που ήθελα»

Πέρεθ: «Αυτός ο Εμπαπέ, δεν είναι ο Εμπαπέ που ήθελα»

Το πολύκροτο σίριαλ του καλοκαιριού, ολοκληρώθηκε με την παραμονή του Εμπαπέ στο Παρίσι και ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, τόνισε αφού «καταλάγιασε η καταιγίδα» ότι τον μπέρδεψαν επειδή είναι πολύ νέος και πως κανείς δεν μπαίνει πάνω από το σύλλογο.

Ο πρόεδρος της «Βασίλισσας» έδωσε τις δικές του απαντήσεις για το λόγο που ο Κιλιάν Εμπαπέ παρέμεινε στο Παρίσι, παρόλο που φαινόταν να έχει πάρει το δρόμο για Μαδρίτη.

Όπως ανέφερε, επηρεάστηκε λόγω του νεαρού της ηλικίας του και προτιμά που δεν υπέγραψε έναν παίκτη που άλλαξε κατά τη διάρκεια των συζητήσεων. Επίσης ξεκαθάρισε πως κανένας και για κανένα λόγο δεν μπαίνει πάνω από το σύλλογο, πως τα πράγματα αλλάζουν στο μέλλον και πως με τον Μπενζεμά παρόν, δεν θα μπορούσαν οι «μερένγκες» να κινηθούν και για τον Χάαλαντ.

«Αυτός ο Εμπαπέ, δεν είναι αυτός που ήθελα. Αλλά αν αλλάξει… Η ζωή έχει χιλιάδες όψεις. Πιστεύω πως τον μπέρδεψαν και είναι πολύ νέος. Του εύχομαι τα καλύτερα, δεν θέλω κάτι κακό να του συμβεί» και συνέχισε

«Μπορεί οι οπαδοί μας να είναι απογοητευμένοι αλλά αυτός ο Εμπαπέ δεν είναι αυτός που είχαν ονειρευτεί. Ποτέ δεν είπε ότι η μεταγραφή του ήταν τελειωμένη υπόθεση. Πολλά πράγματα μπορούν να αλλάξουν σε τρία χρόνια»

 

«Ο Εμπαπέ έλεγε δημόσια την επιθυμία του να παίξει για τη Ρεάλ. Ήταν όνειρό του. Πήρε πολύ χρόνο, έπρεπε να περιμένουμε ένα έτος όμως η κατάσταση άλλαξε. Πιστεύω πως ήταν περισσότερο λόγω πολιτικών πιέσεων και όχι τόσο οικονομικοί οι λόγοι. Άλλαξε τα όνειρά του λόγω πιέσεων που δέχτηκε».

«Αν ένα παιδί τον καλεί ο πρόεδρος της χώρας, προφανώς και θα επηρεαστεί. Θα μπορούσε όμως να πετύχει στη Ρεάλ, όπως έκανε ο Ζιντάν και να αποτελεί και έτσι τιμή για την πατρίδα του»

Ολοκλήρωσε λέγοντας πως η αποτυχία της έλευσης του δεν είχε να κάνει με την υπογραφή του Χάαλαντ. «Το deal του Εμπαπέ δεν δημιούργησε κανένα συσχετισμό με το αντίστοιχο του Χάαλαντ. Έχουμε τον Μπενζεμά, όποτε ήταν ανέφικτο. Δεν μπορούσαμε να τον υπογράψουμε και να κάθεται ο Έρλινγκ στον πάγκο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0