Football Talk

Άρης: Στην Θεσσαλονίκη και οι δύο αγώνες με την Γκόμελ

Άρης: Στην Θεσσαλονίκη και οι δύο αγώνες με την Γκόμελ

Η Γκόμελ ανακοίνωσε μέσω Instagram πως και οι δύο αναμετρήσεις κόντρα στον Άρη για το Europa Conference League θα γίνουν στην Θεσσαλονίκη.

Έδρα και των δύο αναμετρήσεων ανάμεσα σε Άρη και Γκόμελ θα είναι το Κλεάνθης Βικελίδης, όπως έκανε γνωστό η ομάδα της Λευκορωσίας μέσω Instagram. Έτσι, οι «κίτρινοι» πρόκειται να αγωνιστούν στην έδρα τους και στα δύο ματς του 2ου προκριματικού γύρου του Europa Conference League.

Ωστόσο ο κόσμος της ομάδας θα μπορεί να δώσει το «παρών» μονάχα στο πρώτο, που θα διεξαχθεί στις 21 Ιουνίου, καθώς οι Λευκορώσοι είναι τιμωρημένοι και στις αναμετρήσεις που είναι τυπικά γηπεδούχοι δεν επιτρέπεται η παρουσία κόσμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Γκόμελ:

«Έγινε γνωστό ότι και οι δύο αγώνες του δεύτερου προκριματικού γύρου της Conference League της Γκόμελ θα διεξαχθούν στο γήπεδο του «Αρη» στη Θεσσαλονίκη. Η UEFA αποφάσισε επίσης να ανταλλάξει τα εκτός έδρας και εντός έδρας παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι στις 28 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ θα παίξει με τη βουλγαρική Λέφσκι. Έτσι στις 21 Ιουλίου στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα γίνει εκτός έδρας αγώνας και στις 28 Ιουλίου εντός έδρας (με τυπικά γηπεδούχο την Γκόμελ) που θα διεξαχθεί χωρίς θεατές»

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0