Football Talk

Ιωνικός: Έρχεται ο Μασάς – Στην τελική ευθεία και του Ντανίλο Γκόμες!

Ιωνικός: Έρχεται ο Μασάς – Στην τελική ευθεία και του Ντανίλο Γκόμες!

Έτοιμος για δύο δυνατές προσθήκες είναι ο Ιωνικός, που συνεχίζει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν.

Γράφει ο Νότης Χάλαρης

Με τη μεταγραφική περίοδο να… ανοίγει σιγά-σιγά, ο Ιωνικός κινείται σε δυνατούς ρυθμούς για την ενίσχυση του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.

Ήδη, Σερβιλάκης και Αντούνες είναι επίσημα μέλη του δυναμικού των Νικαιωτών, με τα μεταγραφικά δρόμενα να μην σταματούν εκεί.

Όπως είχε ενημερώσει το BN Sports, ο Ιωνικός βρισκόταν σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Ζινεντίν Μασάς, με το κύριο «αγκάθι» να ήταν το συμβόλαιο με τη Νάπολι, το οποίο είχε ισχύ για ακόμα ένα χρόνο.

Όλα δείχνουν πως ο 26χρονος μέσος έχει βρει τη «χρυσή» τομή και θα μείνει ελεύθερος από τον ιταλικό σύλλογο, κάτι που σημαίνει πως η μεταγραφή του στον Ιωνικό θεωρείται… τελειωμένη.

Ο Γάλλος άσος δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να μπει στο αεροπλάνο και να βρεθεί στη Νίκαια προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο ως ελεύθερος. Την ίδια ώρα, δεν θα είναι η μόνη περίπτωση που θα ολοκληρωθεί.

Η ομάδα της Νίκαιας βρίσκεται στην τελική ευθεία για την απόκτηση και του Ντανίλο Γκόμες. Ο 23χρονος εξτρέμ θέλει να κάνει την πρώτη απόπειρα να αγωνιστεί στην Ευρώπη και αφήνει την Πόντε Πρέτα και τη Βραζιλία για τους Νικαιώτες.

Παιδί των ακαδημιών της Σάο Πάολο, που από το καλοκαίρι βρισκόταν στην ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Βραζιλίας. Συνολικά μέτρησε 11 εμφανίσεις με τον βραζιλιάνικο σύλλογο και πλέον είναι έτοιμος για το ταξίδι της Ελλάδας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0