Football Talk

Ονιεκούρου: Από φευγάτος στην Ελλάδα, περιζήτητος στην Τουρκία!

Ονιεκούρου: Από φευγάτος στην Ελλάδα, περιζήτητος στην Τουρκία!

Μπορεί στην Ελλάδα να μην έπιασε με τη φανέλα του Ολυμπιακού, όμως στην Τουρκία εξακολουθεί να έχει πέραση. Μετά τη Γαλατασαράι, φαίνεται πως την περίπτωσή του εξετάζει και η Μπεσίκτας.

Ο Χένρι Ονιεκούρου δεν εκπλήρωσε τις φιλοδοξίες με τις οποίες πάτησε Ελλάδα το περασμένο καλοκαίρι, αυτό όμως δεν αποθαρρύνει τις τουρκικές ομάδες, όπως φαίνεται,  να τον «γλυκοκοιτάζουν». Ειδικά τώρα που έχει πέσει ελαφρώς η αγοραστική του αξία, εξαιτίας της μέτριας χρονιάς που πραγματοποίησε.

Και εκεί που η «Τσιμ-Μπομ» φάνταζε ως το ακλόνητο φαβορί για να τον κάνει και πάλι δικό της, μια άλλη ομάδα της πόλης καραδοκεί. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία, η Μπεσίκτας βρίσκεται στο κατόπι του και είναι πιθανό τις επόμενες μέρες να «χτυπήσει επίσημα την πόρτα» των Πειραιωτών για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Μάλιστα, τα δημοσιεύματα αυτά θέλουν τους «Μαυραετούς» να τα έχουν βρει με τον παίκτη και αυτό που απομένει είναι να συμφωνήσουν και με τους «ερυθρολεύκους». Ο Ολυμπιακός επιθυμεί την παραχώρησή του μιας και δεν υπολογίζεται στα πλάνα του Μάρτινς για τη νέα σεζόν, όμως δεν προτίθεται να «πληγωθεί» οικονομικά αφού θέλει να λάβει κοντά στα χρήματα που σπατάλησε πριν ένα χρόνο για να τον κάνει δικό του.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0