Football Talk

Λημνιός σε Τβέντε: «Σας ευχαριστώ για όλα, μου δείξατε εμπιστοσύνη από την πρώτη μέρα»!

Λημνιός σε Τβέντε: «Σας ευχαριστώ για όλα, μου δείξατε εμπιστοσύνη από την πρώτη μέρα»!

Τους φίλους της Τβέντε ευχαρίστησε ο Δημήτρης Λημνιός με ανάρτησή του, όπως και κάθε έναν με τον οποίο συνεργάστηκε τον τελευταίο έναν χρόνο, καθώς επιστρέφει στην Κολωνία!

Ο Δημήτρης Λημνιός έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, στην οποία ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε στην Τβέντε και για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν από την πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι του στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Δημήτρη Λημνιού:

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους στην ομάδα για την εμπιστοσύνη που δείξατε σε εμένα από την πρώτη μέρα που ήρθα στην Τβέντε. Ευχαριστώ όλα τα μέλη του συμβουλίου, τον προπονητή κύριο Ρον Γιανς, και το προπονητικό επιτελείο, τους συμπαίκτες μου, φυσιοθεραπευτές, ιατρούς και το προπονητικό επιτελείο.

Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που με βοήθησαν σε αυτή την εξαιρετική χρονιά. Με κάνατε να νιώσω μέλος της οικογένειά σας και να νιώσω άνετα από την πρώτη μέρα που ήρθα. Ήταν μια φανταστική χρονιά για όλους. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Τέλος, θέλω να πω ότι θα έχω για πάντα στην καρδιά μου τους φανταστικούς φιλάθλους που με υποστήριξαν από την πρώτη στιγμή και πάντα γέμιζαν το γήπεδο είτε παίζαμε εκτός είτε εκτός. Σας ευχαριστώ.»

 

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0