Football Talk

ΑΕΚ: Η Χάμαρμπι τον πρώτο λόγο για Τάνκοβιτς – Τι ισχύει με Φράνσον και Νόρκεπινγκ

ΑΕΚ: Η Χάμαρμπι τον πρώτο λόγο για Τάνκοβιτς – Τι ισχύει με Φράνσον και Νόρκεπινγκ
Αποκλειστικές πληροφορίες του BN Sports για τους Σουηδούς της ΑΕΚ, Τάνκοβιτς-Φράνσον, και το ενδιαφέρον από τους συλλόγους της χώρας τους.

Γράφει ο Φάνης Τσοκανάς

Σοβαρό ενδιαφέρον έχει προκύψει από τη Σουηδία, τόσο για τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς, όσο και για τον Αλεξάντερ Φράνσον, με τις δύο περιπτώσεις των παικτών της ΑΕΚ, ωστόσο, να διαφέρουν.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του BN Sports, Χάμαρμπι και Νόρκεπινγκ θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Τάνκοβιτς, ειδικά από τη στιγμή που γνωρίζουν πως ο παίκτης δεν έχει πείσει στην «Ένωση» ενόψει της νέας σεζόν. Ανάμεσα στις δύο ομάδες, η Χάμαρμπι μοιάζει ως πιθανότερος προορισμός. Ναι μεν η Νόρκεπινγκ αποτελεί την ομάδα από της οποίας τις ακαδημίες ξεκίνησε την καριέρα του, αλλά στη Χάμαρμπι, την τελευταία ομάδα προτού αποκτηθεί από την ΑΕΚ, έζησε τα καλύτερα ποδοσφαιρικά του χρόνια.

Από την άλλη πλευρά, ο Αλεξάντερ Φράνσον αναμένεται να βρίσκεται στην προετοιμασία της ΑΕΚ, ώστε ο νέος της τεχνικός, Ματίας Αλμέιδα, να τον αξιολογήσει. Ο Σουηδός χαφ αποκτήθηκε από την ΑΕΚ κατά τη μεταγραφική περίοδο του περασμένου Ιανουαρίου, αλλά αγωνίστηκε μόλις για 4 λεπτά και όπως γίνεται αντιληπτό, ο νέος προπονητής της ΑΕΚ δεν έχει ολοκληρωμένη εικόνα.

Παρόλα αυτά, η πρώην ομάδα του, Νόρκεπινγκ, ενδιαφέρεται να τον επαναπατρίσει, ειδικά από τη στιγμή που ο Αμπντουλραζάκ Ισάκ αποχωρήσει για την Άντερλεχτ, κάτι που μοιάζει ολοένα και πιο πιθανό.

Αξίζει να σημειωθεί, πως τόσο ο Τάνκοβιτς, όσο και ο Φράνσον, έχουν συμβόλαιο με την ΑΕΚ, έως το καλοκαίρι του 2023, εμπόδιο το οποίο δεν έχουν πρόβλημα να ξεπεράσουν οι δύο σουηδικές ομάδες, προσφέροντας χρήματα, αφού αμφότεροι θεωρούνται ως παίκτες υψηλότατου επιπέδου για το εγχώριο πρωτάθλημα.

Σημειώνεται πως στην παρούσα φάση, ο Τάνκοβιτς κοστολογείται στα 1.2 εκατ. ευρώ από το αξιόπιστο transfermarkt, ενώ ο Φράνσον στις 700 χιλιάδες ευρώ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0