Football Talk

Λουτσέσκου: «Ο Μπότο είναι το… πρώτο βιολί στις μεταγραφές»

Λουτσέσκου: «Ο Μπότο είναι το… πρώτο βιολί στις μεταγραφές»
Σε συνέντευξη σε Μέσο της χώρας του, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, σχολίασε μεταξύ άλλων τη συνεργασία του με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Ζοσέ Μπότο, ξεκαθαρίζοντας ότι ο Πορτογάλος είναι το «πρώτο βιολί» στις μεταγραφικές κινήσεις των «ασπρόμαυρων»
Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του και αναφέρθηκε στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας του, ενώ σχολίασε ότι ο Ζοσέ Μπότο είναι ο κύριος υπεύθυνος για τις κινήσεις που πρόκειται να γίνουν.

«Ο αθλητικός διευθυντής είναι υπεύθυνος για τις μεταγραφές, ξέρει τι θέλω, ποιες είναι οι ανάγκες που υπάρχουν και ποια είναι η φιλοσοφία και μου προτείνει ποδοσφαιριστές. Παίρνουμε μαζί τις αποφάσεις, αλλά αυτός είναι το… πρώτο βιολί στις μεταγραφές»,
δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρουμάνος.

Παράλληλα, ο τεχνικός του Δικεφάλου δήλωσε δεν τον ενδιαφέρει η προοπτική της εθνικής Ρουμανίας , λέγοντας μάλιστα πως δεν είδε καν τα τελευταία παιχνίδια της, καθώς προτίμησε να περάσει χρόνο με την οικογένειά του.

«Δεν πήγα στον αγώνα της Εθνικής, είχα κάτι άλλο να κάνω. Δεν έχω δει κανέναν από τους αγώνες γιατί είμαι σε διακοπές. Ζω μια διαφορετική πραγματικότητα πλέον, με ενδιαφέρει περισσότερο αυτό που κάνω, τι συμβαίνει με το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα»
, ανέφερε ο Λουτσέσκου στο Μέσο της χώρας του.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0