Football Talk

Άρης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνουν και οι δύο αγώνες με την Γκόμελ στο «Κλ. Βικελίδης» !

Άρης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνουν και οι δύο αγώνες με την Γκόμελ στο «Κλ. Βικελίδης» !
Άρης και Γκόμελ συζητούν το ενδεχόμενο να γίνουν και οι δύο αγώνες τους για τον β’ προκριματικό γύρο του Conference League στο «Κλ. Βικελίδης» !
Ο Άρης θα αντιμετωπίσει την Γκόμελ από την Λευκορωσία για τον β' προκριματικό γύρο του Conference League, με το πρώτο παιχνίδι να είναι θεωρητικά εκτός έδρας για τους Θεσσαλονικείς. Η UEFA και ομοσπονδία της Λευκορωσίας έχουν συμφωνήσει ότι προκειμένου να συμμετέχουν κανονικά οι ομάδες της χώρας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, θα δίνουν τα εντός έδρας παιχνίδια τους σε γήπεδο του εξωτερικού, λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στην Ουκρανία.

Σε αυτό το πλαίσιο, υπάρχουν συζητήσεις, σύμφωνα με την ΠΑΕ Άρης, μεταξύ των δύο ομάδων προκειμένου να γίνουν και τα δύο παιχνίδια στη Θεσσαλονίκη και το «Κλ. Βικελίδης». Η Γκόμελ είναι θετική σε αυτό το ενδεχόμενο, γιατί προφανώς και θα έχει οικονομικά οφέλη από τα εισιτήρια, κάτι που δεν ισχύει εάν γίνει το εντός έδρας ματς της σε κάποια άλλη χώρα. Βεβαίως, σε όλα αυτά θα πρέπει να συμφωνήσει και η UEFA καθώς εκείνη έχει τον τελευταίο λόγο. Οι αγώνες έχουν οριστεί για τις 21 και 28 Ιουλίου ωστόσο υπάρχει περίπτωση να αλλάξει η ημερομηνία διεξαγωγής της δεύτερης αναμέτρησης.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0