Football Talk

Φαν Μπάστεν: «Ο Μέσι είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά ο Μαραντόνα είχε μεγαλύτερη προσωπικότητα»

Φαν Μπάστεν: «Ο Μέσι είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά ο Μαραντόνα είχε μεγαλύτερη προσωπικότητα»
Ο Μάρκο Φαν Μπάστεν μιλώντας στο «France Football», τόνισε ότι για τον ίδιο, οι Κρόιφ, Πελέ, και Μαραντόνα είναι οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, αφήνοντας εκτός τους Μέσι και Ρονάλντο.

Ο θρύλος του ολλανδικού ποδοσφαίρου, Μάρκο Φαν Μπάστεν, έκανε δηλώσεις στο «France Football» και αναφέρθηκε στους καλύτερους παίκτες στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Ο ίδιος ξεχώρισε τους Κρόιφ, Πελέ και Μαραντόνα και άφησε εκτός τους πιο «σύγχρονους», Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι. Μάλιστα για τον Αργεντίνο σούπερ σταρ, ανέφερε ότι είναι ένας σπουδαίος παίκτης ωστόσο ο Μαραντόνα είχε μεγαλύτερη προσωπικότητα.

«Ο Πελέ, ο Μαραντόνα και ο Κρόιφ είναι για εμένα οι τρεις καλύτερες παίκτες στην ιστορία. Ως παιδί ήθελα να γίνω σαν τον Κρόιφ, ήταν φίλος μου. Μου λείπει. Ο Πελέ και ο Μαραντόνα ήταν επίσης απίστευτοι. Ο Μέσι είναι επίσης σπουδαίος παίκτης, αλλά ο Μαραντόνα είχε πάντα μεγαλύτερη προσωπικότητα σε μια ομάδα. Ο Μέσι δεν είναι αυτός που βγαίνει μπροστά στον πόλεμο. Δεν ξεχνάω όμως τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον Μισέλ Πλατινί και τον Ζινεντίν Ζιντάν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός θρύλος.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0