Football Talk

Καλή κλήρωση για ΠΑΟΚ και Άρη, αντίπαλοι οι Λέφσκι Σόφιας και Γκόμελ

Καλή κλήρωση για ΠΑΟΚ και Άρη, αντίπαλοι οι Λέφσκι Σόφιας και Γκόμελ

Στα χέρια τους Εύκολο έργο αναμένεται να έχουν ΠΑΟΚ και Άρης οι οποίοι κληρώθηκαν με τις Λέφσκι Σόφιας και Γκόμελ στον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Σχετικά Άρθρα
Την τύχη στα χέρια τους κρατάνε ΠΑΟΚ και Άρης οι οποίοι κληρώθηκαν με αντιπάλους στα μέτρα τους. Συγκεκριμένα ο Δικέφαλος του Βορρά θα αντιμετωπίσει την βουλγαρική Λέφσκι Σόφιας, την ώρα που η ομάδα του Χέρμαν Μπούργος κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την Γκόμελ από την Λευκορωσία.

Τα πρώτα ματς και για τις δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης είναι εκτός έδρας με τους επαναληπτικούς σε Τούμπα και Κλεάνθης Βικελίδης. Οι πρώτες αγώνες θα διεξαχθούν στις 21 Ιουλίου ενώ οι επαναληπτικοί μία εβδομάδα αργότερα στις 28, με τον Άρη να αντιμετωπίζει την Γκόμελ σε ουδέτερη έδρα και χωρίς κόσμο αφού για λόγους ασφαλείας οι ομάδες της Λευκορωσίας δεν αγωνίζονται στην χώρα τους. 

paokk_1.jpg

Να πούμε εδώ πως τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Άρης θα γνωρίζουν και τον πιθανό αντίπαλο τους στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, αφού στις 18 Ιουλίου είναι προγραμματισμένη η κλήρωση όπου θα βρίσκονται και τα ζευγάρια του 2ου προκριματικού γύρου της διοργάνωσης.

aris_7.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0