Football Talk

Ρόσι: «Όταν πεθάνω, είμαι σίγουρος ότι σε όλα τα στάδια στην Ουγγαρία θα υπάρχει ενός λεπτού σιγή»

Ρόσι: «Όταν πεθάνω, είμαι σίγουρος ότι σε όλα τα στάδια στην Ουγγαρία θα υπάρχει ενός λεπτού σιγή»
Ο προπονητής της Ουγγαρίας, Μάρκο Ρόσι, ύστερα από τον θρίαμβο της ομάδας του κόντρα στην Αγγλία, την οποία κέρδισε εκτός έδρας με 4-0, έκανε δηλώσεις σχετικά με αυτη την τεράστια επιτυχία και δήλωσε σίγουρος ότι όλοι στη χώρα θα το θυμούνται για χρόνια.
Η Ουγγαρία διέλυσε με 4-0 την Αγγλία για το Nations League και ο προπονητής της, Μάρκο Ρόσι γνώρισε την αποθέωση στα social media γι'αυτό του το κατόρθωμα.


Ο Ιταλός κόουτς μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς στο «Μολινό» δήλωσε,μεταξύ άλλων, σίγουρος ότι το όνομά του θα μνημονεύεται για χρόνια στην Ουγγαρία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάρκο Ρόσι:

«Είμαι σίγουρος πως η Αγγλία είναι μεταξύ των κορυφαίων ομάδων στον κόσμο και ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ, οπότε το να παίρνουμε αυτό το αποτέλεσμα είναι κάτι που φαντάζει ως θαύμα. Εάν συμβαίνουν θαύματα στο ποδόσφαιρο, είναι δύσκολο να επαναληφθούν. Είμαστε λοιπόν χαρούμενοι αλλά θα πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι. Όταν ανέλαβα τη θέση του ομοσπονδιακού, είχα πει στον πρόεδρο της ουγγρικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και στον πρωθυπουργό ότι θα ήθελα να αφήσω το σημάδι μου πριν φύγω. Νομίζω ότι σε αυτό το σημείο, το σημάδι μπορεί να φανεί. Όταν πεθάνω είμαι σίγουρος πως στα στάδια της Ουγγαρίας θα υπάρχει ενός λεπτού σιγή. Είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα για μένα»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0