Football Talk

ΠΑΣ Γιάννινα: To «ευχαριστώ» της ομάδας στους παίκτες που αποχώρησαν

ΠΑΣ Γιάννινα: To «ευχαριστώ» της ομάδας στους παίκτες που αποχώρησαν
Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τους παίκτες που αποχώρησαν και να τους ευχηθεί καλή συνέχεια στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία θέλησε να ευχαριστήσει τους Γιούρι Λοντίγκιν, Μανώλη Σάλιακα, Μάρβιν Πίρσμαν, Φαμπρίτσιο Μπρένερ και Αντώνη Οικονομόπουλο, οι οποίοι αποχώρησαν στο τέλος της σεζόν και να τους ευχηθεί καλή συνέχεια στον επόμενο σταθμό της καριέρας τους, τονίζοντας ότι θα είναι «πάντα μέλη της οικογένειας του ΠΑΣ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:

«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 αισθάνεται την ανάγκη να αποχαιρετήσει δημόσια τους Γιούρι Λοντίγκιν, Μανώλη Σάλιακα, Μάρβιν Πίρσμαν, Φαμπρίτσιο Μπρένερ, Στέφανο Σιόντη και Αντώνη Οικονομόπουλο για το τέλος της συνεργασίας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από σύσσωμο τον Π.Α.Σ. ΓIANNINA για το ήθος τους και τα όσα σπουδαία ζήσαμε τα δύο αυτά χρόνια που φορέσατε την φανέλα του συλλόγου. Για όλα όσα προσφέρατε και για την αξέχαστη ιστορία που γράψατε θα είστε πάντα μέλη της οικογένειας του Π.Α.Σ.. Καλή συνέχεια σε όλους στον επόμενο σταθμό της καριέρας σας».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0