Football Talk

Nations League, Ουκρανία – Ιρλανδία 1-1: Μοιρασιά σε ένα «χλιαρό» ματς!

Nations League, Ουκρανία – Ιρλανδία 1-1: Μοιρασιά σε ένα «χλιαρό» ματς!

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα σε Ουκρανία και Ιρλανδία για το 1ο γκρουπ της δεύτερης κατηγορίας του Nations League.

Ματς χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις και λιγοστές φάσεις ήταν αυτό ανάμεσα σε Ουκρανία και Ιρλανδία στο ουδέτερο Λοντζ της Πολωνίας. Οι τυπικά γηπεδούχοι Ουκρανοί ήταν ελαφρώς καλύτεροι, αλλά δεν είχαν την ψυχραιμία στην τελική πάσα με αποτέλεσμα.

Το σκορ άνοιξε στο 31’ ο δεξιός μπακ της Ιρλανδίας, Νέιθαν Κόλινς, ο οποίος έκλεψε την μπάλα λίγα μέτρα έξω από την περιοχή των Ουκρανών με ένα εκπληκτικό σλάλομ βρέθηκε απέναντι από τον Ρίζνικ, πλασάροντας εύστοχα. Λίγα λεπτά αργότερα, συγκεκριμένα στο 39’, ο Τζέισον Νάιτ είχε ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, αλλά ο Ρίζνικ σε αυτή την περίπτωση είπε «όχι», κρατώντας ζωντανή την Ουκρανία.

Στο δεύτερο μέρος η Ουκρανία μπήκε αποφασισμένη για γκολ και με το… «καλημέρα» κατάφερε να ισοφαρίσει. Ο Αντρέι Γιαρμολένκο πήρε μια μπαλιά στον κενό χώρο και αφού διένυσε το μισό γήπεδο, έβγαλε παράλληλη σέντρα για τον Αρτέμ Ντόβμπικ, ο οποίος σε κενό τέρμα δε λάθεψε.

Στο υπόλοιπο της αναμέτρησης οι δύο ομάδες ήταν επιφυλακτικές και δεν πήραν ιδιαίτερα ρίσκα, με αποτέλεσμα να απουσιάσει η μεγάλη ευκαιρία για κάποιο γκολ. Έτσι, το σκορ παρέμεινε ισόπαλο ως το τέλος, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό.

Βαθμολογία:

1. Ουκρανία 3 7 (5-1)
2. Σκωτία 3 6 (6-4)
3. Ιρλανδία 4 4 (4-3)
4. Αρμενία 4 3 (2-9)

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0