Football Talk

Nations League: Νίκη buzzer-beater για τους «Οράνιε»… κυνηγάνε από πίσω οι αποτελεσματικοί Βέλγοι!

Nations League: Νίκη buzzer-beater για τους «Οράνιε»… κυνηγάνε από πίσω οι αποτελεσματικοί Βέλγοι!
Η Ολλανδία νίκησε την Ουαλία με δραματικό τρόπο στο φινάλε με 3-2 και οι Βέλγοι με λυτρωτή τον Μπατσουαγί πέρασαν από την Πολωνία (1-0).

Τρομερές αναμετρήσεις με τρομερές συγκινήσεις για τον όμιλο των Πολωνία, Ολλανδία, Βέλγιο και Ουαλία στην 4η αγωνιστική του UEFA Nations League.

Στο Ρότερνταμ πραγματοποιήθηκε ένα εκπληκτικό δεκάλεπτο ποδοσφαίρου με τους Ολλανδούς να κάνουν το 1-0 με τον Νόα Λανγκ στο 17’, ύστερα από τρομερή ατομική ενέργεια και εξίσου καλό σουτ. Έξι λεπτά αργότερα ο Κόντι Γκακπό με πολύ ωραίο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Όμως, ο Μπρέναν Τζόνσον μείωσε απευθείας σε 2-1 με την πρώτη ευκαιρία των Ουαλών για να τους ξαναβάλει στο παιχνίδι και να δώσει ελπίδες για κάτι καλύτερο. Το οποίο επετεύχθη στο 90+2’ από την άσπρη βούλα με τον Γκάρεθ Μπέιλ για το 2-2. Όμως, ο Ντεπάι δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και εξιλεώθηκε από την προηγούμενη αγωνιστική διαμορφώνοντας το τελικό 3-2 στο 90+3’,σηκώνοντας στο πόδι όλο το γήπεδο για να κρατήσει τα ηνία της πρώτης θέσης του ομίλου η Ολλανδία

Την ίδια ώρα στην Πολωνία, οι Βέλγοι μπήκαν πιο δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και τον γόρδιο δεσμό τον έλυσε ο Μίτσι Μπατσουαγί στο 16ο λεπτό με πολύ ωραία καρφωτή κεφαλιά ύστερα από πολύ ωραία ασίστ του εξαιρετικού Γιούρι Τίλεμανς. Με αποτέλεσμα να στείλει την ομάδα του με το προβάδισμα στα αποδυτήρια. Από εκεί και έπειτα, αγχώθηκαν στο δεύτερο μέρος αλλά η άμυνά τους κράτησε το σκορ αυτό και έφτασαν στους επτά βαθμούς.

Βαθμολογία 4ου γκρουπ πρώτου ομίλου δυναμικότητας

  1. Ολλανδία 4 10
  2. Βέλγιο 4 7
  3. Πολωνία 4 4
  4. Ουαλία 4 1

Φοίβος Πεφάνης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0