Football Talk

Ντε Πολ για Σκαλόνι: «Αν μας πει καληνύχτα στις 10 το πρωί, τότε είναι βράδυ για εμάς»

Ντε Πολ για Σκαλόνι: «Αν μας πει καληνύχτα στις 10 το πρωί, τότε είναι βράδυ για εμάς»
Ο Ροντρίγκο Ντε Πολ αναφέρθηκε στην πειθαρχεία των παικτών της Εθνικής Αργεντινής προς τον προπονητή τους, Λιονέλ Σκαλόνι.
Με έναν ιδιαίτερο τρόπο ο Ροντρίγκο Ντε Πολ θέλησε να δείξει σε τι βαθμό εμπιστεύονται οι παίκτες της Εθνικής Αργεντινής τον προπονητή τους, Λιονέλ Σκαλόνι.

Η «αλμπισελέστε» βρίσκεται σε εξαιρετικό αγωνιστικό φεγγάρι, μιας και πέραν της κατάκτησης του Copa America και του Finalissima, μετρά ένα αήττητο σερί 33 αγώνων. Λογικό, μιας και στα 31 από τα τελευταία 47 παιχνίδια της κέρδισε!

Καθώς φαίνεται, ο Σκαλόνι έχει κερδίσει με το έργο του την αμέριστη υποστήριξη και εμπιστοσύνη των παικτών του, κάτι που κατέστησε σαφές και ο μέσος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ροντρίγκο Ντε Πολ.

«Στην αρχή υπήρχε δυσπιστία. Με εμάς, με το προπονητικό επιτελείο, ήταν αρκετά δύσκολα. Πριν από το Κόπα Αμέρικα είχαμε δύο προκριματικούς αγώνες και τους χάσαμε.

Πριν ξεκινήσει το Κόπα Αμέρικα πηγαίναμε για δείπνο και κλείναμε την τηλεόραση, φτάσαμε σε αυτό το σημείο γιατί ήταν αρκετά δύσκολο, νιώθαμε ότι υπήρχαν άνθρωποι εκεί έξω που ήθελαν να αποτύχει η εθνική ομάδα.

Τώρα ο Σκαλόνι θα μπορούσε να μας πείσει για οτιδήποτε. Προφανώς, κάποιος πείθεται όταν συμβαίνουν πράγματα [όπως το Κόπα Αμέρικα]. Είναι άνθρωπος της λεπτομέρειας και, λόγω του πώς προετοιμάζει τους αγώνες και τις τακτικές ασκήσεις, όλα τελικώς συμβαίνουν.

Αν είναι 10 το πρωί και πει "καληνύχτα", τότε είναι βράδυ για εμάς».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0