Football Talk

Προτεραιότητα η ΑΕΚ για Πινέδα λόγω Αλμέιδα, σύμφωνα με ΜΜΕ του Μεξικού

Προτεραιότητα η ΑΕΚ για Πινέδα λόγω Αλμέιδα, σύμφωνα με ΜΜΕ του Μεξικού
Ο Ορμπελίν Πινέδα φέρεται να έχει ως πρώτη επιλογή στο μυαλό του την ΑΕΚ, λόγω της παρουσίας του Ματίας Αλμέιδα.
Ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν «τρέχει» στην ΑΕΚ, με το όνομα του Ορμπελίν Πινέδα, να «παίζει» εδώ και καιρό και πλέον, ένα δημοσίευμα από το Μεξικό, έρχεται να βάλει... φωτιά, αναφέροντας πως ο Μεξικανός μέσος έχει την «Ένωση» ως πρώτη επιλογή στο μυαλό του. Βασικός λόγος; Η παρουσία του Ματίας Αλμέιδα.

Σύμφωνα με τα όσα γράφονται, ο 26χρονος μέσος φαίνεται πως προτιμά την ΑΕΚ από την Τσίβας, καθώς έχει επικοινωνήσει με τον νέο της τεχνικό, ο οποίος του έχει ξεκαθαρίσει πως θα τον ήθελε στο ρόστερ της νέας σεζόν. Οι δύο τους διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις από την κοινή τους θητεία στην Τσίβας, όταν ο Πινέδα «εκτόξευσε» ουσιαστικά τις μετοχές του και κέρδισε το «διαβατήριο» για την Ευρώπη και την Θέλτα.

O δημοσιογράφος Χεσούς Ερνάντες, του elfutbolero.us, αναφέρει ότι ο παίκτης είπε στον πρόεδρο της Τσίβας πως πρώτα θέλει να ξεκαθαρίσει η υπόθεση της ΑΕΚ και έπειτα να συζητήσουν το ενδεχόμενο επιστροφής. 

Παράλληλα, τονίζει πως οι δύο βασικοί λόγοι που ο Πινέδα θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη είναι επειδή του το έχει ζητήσει ο προπονητής του Μεξικού, Τάτα Μαρτίνο, ώστε να συνεχίσει να βελτιώνεται, αλλά και η πρόθεση του Ματίας Αλμέιδα, να τον κάνει κάτοικο Ελλάδας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0