Football Talk

Γιακουμάκης: «Το περίμενα πολύ καιρό αυτό το γκολ, είναι κάτι ξεχωριστό και η πρόκριση αφιερώνεται στον Δημήτρη!»

Γιακουμάκης: «Το περίμενα πολύ καιρό αυτό το γκολ, είναι κάτι ξεχωριστό και η πρόκριση αφιερώνεται στον Δημήτρη!»

Συγκινημένος ήταν μετά το τέλος της αναμέτρησης απέναντι στο Κόσοβο και τη νίκη με 2-0, ο σκόρερ του πρώτου γκολ, Γιώργος Γιακουμάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στο πρώτο του τέρμα με την Ελλάδα και στον Δημήτρη Λημνιό!

Όταν η Εθνική ξέμεινε από λύσεις και το 0-0 του 70ου λεπτού ξεκίνησε να την αγχώνει, ο Γιώργος Γιακουμάκης έκανε την εμφάνισή του και πέτυχε το πρώτο του γκολ με την χώρα μας.

Σε αυτό αναφέρθηκε στις πρώτες του δηλώσεις, μετά την λήξη της αναμέτρησης με το Κόσοβο και την άνοδο στην 2η κατηγορία του Nations League, δίχως φυσικά να παραλείψει την αναφορά και στον Δημήτρη Λημνιό!

Αναλυτικά, ο Έλληνας επιθετικός είπε:

«Όπως είχα πει και στη συνέντευξη μετά το πρώτο ματς, πιστεύαμε στις δυνατότητές μας, μετά την 1η φορά που βρεθήκαμε. Οι νίκες και η άνοδος ήρθαν ίσως πιο γρήγορα από ό,τι περιμέναμε, αλλά το αξίζαμε πέρα για πέρα. Παίξαμε για τη νίκη σε κάθε ματς και δικαίως είμαστε πρώτοι.»

Για τη δημιουργία ευκαιριών και το δικό του, πρώτο γκολ με την Ελλάδα

«Σε κάθε ματς δημιουργήσαμε καλές στιγμές. Ίσως όχι τόσες ευκαιρίες, αλλά θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει νίκη και με μεγαλύτερο σκορ, όπως το ματς με την Ιρλανδία, όπου και εγώ αστόχησα. Ήθελα πολύ το γκολ, ίσως άργησε να έρθει, αλλά όταν σκοράρεις με την Εθνική σου ομάδα είναι κάτι πολύ ξεχωριστό και διαφορετικό.»

Για τον κόσμο στο γήπεδο του Βόλου και το μήνυμα προς όλους τους Έλληνες φιλάθλους:

«Είμαι χαρούμενος επίσης που μετά από χρόνια είχαμε τόσο κόσμο στο γήπεδο. Η επαρχία έχει δείξει ότι στηρίζει την Εθνική, το θέλουμε και στις μεγάλες πόλεις το ίδιο, όλοι είμαστε οπαδοί της Ελλάδας!»

Για τον Δημήτρη Λημνιό και τις σκέψεις του για το μέλλον:

«Η νίκη είναι αφιερωμένη στον Δημήτρη, που είναι ο μεγάλος άτυχος στην αποστολή της Εθνικής. Μας βοήθησε πολύ, θεωρώ πως ήταν από τους καλύτερούς μας παίκτες βάση απόδοσης στα τελευταία ματς. Θα επιστρέψει πιο δυνατός από ποτέ. Είμαι πολύ χαρούμενος για όλους. Τα πανηγύρια στο τέλος είναι η ανταμοιβή, η χαρά. Το αξίζει αυτή η ομάδα, έχουν αργήσει οι επιτυχίες και ελπίζω να είναι η αρχή για κάτι όμορφο στο μέλλον!»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0