Football Talk

Σλοβενία - Σερβία 2-2: Μοιρασμένοι βαθμοί στην Λιουμπλιάνα- Από ένα ημίχρονο για τους δύο μονομάχους!

Σλοβενία - Σερβία 2-2: Μοιρασμένοι βαθμοί στην Λιουμπλιάνα- Από ένα ημίχρονο για τους δύο μονομάχους!
Σλοβενία και Σερβία ήρθαν ισόπαλες στην Λιουμπλιάνα με σκορ 2-2, με τους Κούρτιτς και Ζίβκοβιτς να έχουν αμφότεροι συμμετοχή σε γκολ.

Η ομάδα του Ντέγιαν Στόικοβιτς είδε την Νορβηγία να ανοίγει την διαφορά στο τέταρτο όμιλο, καθώς η ισοπαλία στην έδρα της Σλοβενίας την άφησε να υπολοίπεται με τέσσερις βαθμούς από την κορυφή. Το τοπίο ξεκαθαρίζει πλέον στο γκρουπ, με τους γηπεδούχους να παραμένουν κολλημένοι στην τελευταία θέση.

Καταιγιστική η Σερβία στο πρώτο 45λεπτο, καθώς ευτύχισε να βρει δύο τέρματα. Την αρχή έκανε στον όγδοο λεπτό ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος υποδεχόμενος την ασίστ του Μλαντένοβιτς, έστειλε την μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα του Όμπλακ.

Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου ήρθε η σειρά του Μίτροβιτς, ο οποίος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, έπειτα από σέντρα του mr assist Ντούσαν Τάντιτς.

Εντελώς διαφορετική εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο. Αποφασισμένοι οι Σλοβένοι όχι μόνο μείωσαν, αλλά κατόρθωσαν να ισοφαρίσουν και εν τέλει να αποσπάσουν βαθμό από τους φιλοξενούμενους. Η αρχή έγινε μόλις στο 48', όταν ο Γκνέζντα Τσέριν υποδέχτηκε μπαλιά του Σποράρ και εκτέλεσε τον Μιλίνκοβιτς Σάβιτς. Η ισοφάριση ήρθε πέντε λεπτά αργότερα, όταν ο Γιασμίν Κούρτιτς σέρβιρε στον Σέσκο, για να γράψει το 2-2, σκορ το οποίο παρέμεινε μέχρι την λήξη του αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Σλοβενία: Όμπλακ, Μέβλια, Μπιζόλ, Μπρεκάλο (46' Μπάλκοβετς), Κάρνιτσνικ, Γκνέζντα Τσερίν, Κούρτιτς, Σίκοσεκ (78' Βέρμπιτς), Ζάιτς (46' Κρνιγκόι), Τσέλαρ (46' Τσελάρ), Σέσκο

Σερβία: Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, Μιλένκοβιτς, Βελίκοβιτς, Πάβλοβιτς, Μλαντένοβιτς (56' Γιόβιτς), Γκρούγιτς (66' Μιλίνκοβιτς Σάβιτς), Μαξίμοβιτς (85' Ράσιτς), Ζίβκοβιτς (46' Ράντονιτς), Λούκιτς (56' Κόστιτς), Τάντιτς, Μίτροβιτς

Αντώνης Νιανιάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0