Football Talk

Nations League: Εύκολη νίκη για την Βόρεια Μακεδονία, «κόλλησε» αλλά παρέμεινε στην κορυφή η Γεωργία!

Nations League: Εύκολη νίκη για την Βόρεια Μακεδονία, «κόλλησε» αλλά παρέμεινε στην κορυφή η Γεωργία!

Με χαρακτηριστική ευκολία κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες η Βόρεια Μακεδονία, η οποία συνέτριψε με 4-0 το Γιβραλτάρ, την ώρα που η Γεωργία έχασε φοβερές ευκαιρίες αλλά «κόλλησε» στο 0-0 στην έδρα της απέναντι στην Βουλγαρία, στην 4η στροφή του Nations League.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κατάφερε η Βόρεια Μακεδονία να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα που γνώρισε με 3-0 από την Γεωργία, με την ομάδα του Μιλέβσκι να φιλοδωρεί με τέσσερα γκολ το Γιβραλτάρ, που εξακολουθεί να διαθέτει μία από τις χειρότερες άμυνες του Nations League, με -10 παθητικό τερμάτων σε 360 αγωνιστικά λεπτά!

Το σκορ άνοιξε ο Μπάρντι στο 4ο λεπτό, 10 λεπτά μετά ο Μιόβσκι έκανε το 2-0 και πριν περάσουν 120 δευτερόλεπτα από τους πανηγυρισμούς του, ο ίδιος παίκτης διεύρυνε τον δείκτη του σκορ στο 3-0!

Με την συμπλήρωση μισής ώρας ο Τσουρλίνοβ χρίστηκε σκόρερ και στην υπόλοιπη μία ώρα αγώνα, οι καλές στιγμές περιορίστηκαν αισθητά, με την Βόρεια Μακεδονία να κάνει μία εντός εστίας τελική και τους φιλοξενούμενους να ολοκληρώνουν το ματς με «μηδέν» σουτ!

Την ίδια ώρα,  η πρωτοπόρος του ομίλου, Γεωργία, «πολιόρκησε» την Βουλγαρία, αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Παρουσιάστηκε και πάλι εξαιρετική αμυντικά, δεν δέχθηκε γκολ για 2ο σερί ματς, αλλά κανένα από τα 8 σουτ της δεν κατέληξαν στο στόχο, με συνέπεια το 0-0 να διατηρηθεί μέχρι τέλους.

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου της Γ’ κατηγορίας του Nations League:

1. Γεωργία 10 4 (12-2)

2. Βόρεια Μακεδονία 7 4 (7-4)

3. Βουλγαρία 3 4 (4-7)

4. Γιβραλτάρ 1 4 (1-11)

Επόμενη αγωνιστική (23/09):

Γεωργία – Βόρεια Μακεδονία (19:00)

Βουλγαρία – Γιβραλτάρ (21:45)

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0