Football Talk

Πορτογαλία – Ελλάδα 2-1: Προσπάθησε αλλά αποκλείστηκε η Εθνική!

Πορτογαλία – Ελλάδα 2-1: Προσπάθησε αλλά αποκλείστηκε η Εθνική!

Για ένα ημίχρονο η Εθνική μας ομάδα U21 είχε καταφέρει να διατηρήσει το «μηδέν» απέναντι στην Πορτογαλία, αλλά εν τέλει δεν τα κατάφερε. Ηττήθηκε με 2-1 και δεν πήρε το εισιτήριο για το EURO της επόμενης χρονιάς!

Μπορεί η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα σε Πορτογαλία και Ελλάδα να ήταν εμφανής, όμως η Εθνική μας ομάδα κατάφερε να διατηρήσει το ενδιαφέρον αμείωτο μέχρι και το 50ο λεπτό της συνάντησης, παρά το γεγονός πως στο τέλος δεν τα κατάφερε, «πληρώνοντας» επί της ουσίας την ανέλπιστη ήττα που γνώρισε από την Κύπρο.

Ηττήθηκε με 2-1 και εν τέλει αποκλείστηκε από την επόμενη φάση των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, τερματίζοντας στην 3η θέση με 17 βαθμούς, έναν πίσω από την δεύτερη Ισλανδία που επικράτησε με 4-0 επί της Κύπρου!

Το σκορ άνοιξε στο 48ο λεπτό ο Μπερνάρντο, έπειτα από ασίστ του Ζοάο Μάριο, ενώ οκτώ λεπτά αργότερα, το 2-0 έδωσε τέλος στην προσπάθεια της χώρας μας. Ο Ράμος αξιοποίησε την ασίστ του Σοάρες και τελείωσε την αναμέτρηση και από εκεί και πέρα, το μόνο που καταφέραμε ήταν να μειώσουμε στις καθυστερήσεις με τον Κούτσια!

Επρόκειτο για την 3η συνάντηση μεταξύ των δύο ομάδων, με τους Πορτογάλους να προβαίνουν σε ισάριθμες επικρατήσεις και την Εθνική μας ομάδα να μην παίρνει το εισιτήριο για το EURO!

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Σοάρεζ, Μάριο (81’ Κονσεϊσάο), Ντζαλό, Ινάσιο, Ταβάρες, Μπερνάντο, Ντάντας, Αλμέιδα (75’ Κόστα), Σίλβα (68’ Ολιβέιρα), Ράμος (75’ Αραούχο), Σούσα (68’ Ζε Κάρλος)

ΕΛΛΑΔΑ: Ταλιχμανίδης, Ζαγαρίτης, Μιχελής, Αντζούλας, Διαμαντής, Λύρατζης, Σουρλής (61’ Κουρφαλίδης), Κανελλόπουλος, Κουτσουπιάς (73’ Λιάσος), Μπότος, Κοσίδης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0