Football Talk

Nations League, Ιρλανδία – Σκωτία 3-0: Βάφτηκε «πράσινο» το ντέρμπι - Πολύ σκληροί για να πεθάνουν οι γηπεδούχοι!

Nations League, Ιρλανδία – Σκωτία 3-0: Βάφτηκε «πράσινο» το ντέρμπι - Πολύ σκληροί για να πεθάνουν οι γηπεδούχοι!
Επιβλητική εμφάνιση από τους Ιρλανδούς οι οποίοι διέλυσαν την Σκωτία και σημείωσαν τη πρώτη τους νίκη στο UEFA Nations League (3-0).

Πάρτι αλά… St’ Patrick’s day για τους Ιρλανδούς με καλεσμένους τους Σκωτσέζους. Μείωσε στους τρεις βαθμούς την διαφορά από την 1η Ουκρανία η ομάδα του Στίβεν Κένι.

Μία αναμέτρηση που «καιγόταν» το γήπεδο αλλά και οι γηπεδούχοι για την νίκη φάνηκε να γέρνει προς την «πράσινη» πλευρά από το 20’ και μετά, καθώς και ο Άλαν Μπράουν άνοιξε το σκορ με «περιπετειώδη» τρόπο και οκτώ λεπτά αργότερα ο Τρόι Πάροτ «κάρφωσε» με κεφαλιά τα δίχτυα του Κρεγκ Γκόρντον, ύστερα από εκπληκτική σέντρα του Μίκαελ Ομπαφέμι, βάζοντας «φωτιά» στις εξέδρες της «Aviva Stadium».

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν εκεί και στο 51ο λεπτό ο Ομπαφέμι με καταπληκτικό σουτ εκτός περιοχής τριπλασίασε τα τέρματα της εθνικής τους ομάδας. Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι άργησαν να απειλήσουν την εστία του Κέλεχερ και δεν βρήκαν δίχτυα μετά από 11 αναμετρήσεις.

Οι ενδεκάδες:

Ιρλανδία (Στίβεν Κένι): Κέλεχερ, Κόλινς, Ντάφι, Ίγκαν, ΜακΛίν, Μπράουν, Μολούμπι (84' Χέντρικ), Κάλεν, Νάιτ (72’ Χούριχεϊν), Ομπαφέμι (56’ Χόγκαν), Πάροτ (84' Ρόμπινσον)

Σκωτία (Στιβ Κλαρκ): Γκόρντον, Χέντρι (46’ Γκίλμουρ), Χάνλεϊ, ΜακΚένα (74’ Σούταρ), Ρόμπερτσον, Ράλστον, ΜακΤόμινεϊ, Κρίστι (59’ Μπράουν), ΜακΓκίν (59’ Άρμστρονγκ), Άνταμς (59’ Στιούαρτ)

Φοίβος Πεφάνης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0