Football Talk

Ολυμπιακός: Άμεσα εξελίξεις με Ελ Αραμπί και Λαλά

Ολυμπιακός: Άμεσα εξελίξεις με Ελ Αραμπί και Λαλά

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί επιστρέφει την Κυριακή στην Ελλάδα και αναμένεται να βάλει την υπογραφή του στο νέο διετές συμβόλαιο που του προσφέρει ο Ολυμπιακός, ενώ στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται ο Κένι Λαλά. Για δύο δεξιά μπακ πάνε οι «ερυθρόλευκοι».

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Τέλος στο… σίριαλ της παραμονής του Γιουσέφ Ελ Αραμπί στον Ολυμπιακό θα μπει τις επόμενες ώρες. Ο Μαροκινός επιθετικός θα επιστρέψει στην Ελλάδα από τις διακοπές του την Κυριακή και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στον Πειραιά μέχρι το 2024. 

Την τελευταία εβδομάδα οι δύο πλευρές ήρθαν ακόμα πιο κοντά, ουσιαστικά ο Ελ Αραμπί συμφώνησε προφορικά και μένει η επιβεβαίωση της συμφωνίας. Αν όλα κυλήσουν ομάδα ο 35χρονος φορ θα υπογράψει για δύο ακόμα χρόνια με τις ίδιες απολαβές (2 εκατ. ευρώ) και μπόνους στόχων που προβλέπει άλλο ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως.  Έτσι, οι Πειραιώτες θα διατηρήσουν το βαρύ τους πυροβολικό που μετράει 78 γκολ και 19 ασίστ σε 151 συμμετοχές με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός κινείται για να κλείσει άμεσα και το θέμα του δεξιού μπακ, δουλεύοντας παράλληλα αρκετές περιπτώσεις. Τις τελευταίες μέρες έχει κερδίσει έδαφος ο 24χρονος Ισπανός, Γκονζάλο Άβιλα Γκορντόν της Χάντερσφιλντ, ωστόσο συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις και με τους Μπάλντοκ και Κόουτο. Εκτός όμως από βασικό δεξιό μπακ, οι Πειραιώτες κινούνται για να αποκτήσουν και παίκτη που θα προορίζεται για αναπληρωματικός με τον Εστέβες της Πόρτο να είναι το φαβορί.

Άμεσα θα υπάρξουν εξελίξεις και με τις αποχωρήσεις, με τον Κένι Λαλά  να… ανοίγει όπως φαίνεται τον δρόμο. Ο Γάλλος δεξιός μπακ δεν υπολογίζεται και ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις με ομάδες (από την Γαλλία κυρίως) που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0