Football Talk

Μπράμπετς για Κριστιάνο: «Ζήτησα τη φανέλα του – Γκρίνιαζε επειδή δεν σκόραρε»

Μπράμπετς για Κριστιάνο: «Ζήτησα τη φανέλα του – Γκρίνιαζε επειδή δεν σκόραρε»

Την εμπειρία έχοντας αντίπαλο τον Κριστιάνο Ρονάλντο, μοιράστηκε ο Γιακούμπ Μπράμπετς.

Η Τσεχία δεν κατάφερε κόντρα στην Πορτογαλία και ηττήθηκε με 2-0 για την 3η αγωνιστική του Nations League.

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς αγωνίστηκε και κλήθηκε να σταματήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον ίδιο να σχολιάζει αυτή τη μονομαχία μαζί του.

Ο άσος του Άρη ανέφερε πως μετά τον αγώνα ζήτησε τη φανέλα του ενώ τόνισε πως ο Πορτογάλος άσος… γκρίνιαζε επειδή δεν σκόραρε.

Αναλυτικά είπε: «Είναι μια πρόκληση, μια εμπειρία, ο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Υπάρχουν κάποιες προσδοκίες. Αλλά είδα ότι στο τέλος ήταν λίγο θυμωμένος που δεν έβαλε γκολ. Ήδη γκρίνιαζε λίγο τους συμπαίκτες του, ήθελε να σκοράρει εναντίον μας. Τα παιδιά είπαν ότι δεν θα το κάνει, δεν σκόραρε αλλά πήρε τους τρεις βαθμούς.

Περπατούσε γύρω μου στο τέλος και έβλεπες ότι το φοβόταν, πως θα πάνε όλοι για την φανέλα του. Όταν είδε ότι ήθελα απλώς να του σφίξω το χέρι, έμεινε έκπληκτος. Δεν μου αρέσουν αυτές οι… μάχες για μία φανέλα.  Εξάλλου, ο Ρονάλντο δεν είναι το νούμερο ένα μου, θα έπαιρνα τον Σέρχιο Ράμος».

Επίσης πρόσθεσε: «Η ομάδα τα δίνει όλα σε κάθε αγώνα, χαιρόμαστε για τα δύο πρώτα θετικά αποτελέσματα αλλά πρέπει να επιστρέψουμε τώρα στις νίκες»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0