Football Talk

Πογέτ: «Ανάμεικτα τα συναισθήματα, είμαστε σε σοκ με τον τραυματισμό του Λημνιού»!

Πογέτ: «Ανάμεικτα τα συναισθήματα, είμαστε σε σοκ με τον τραυματισμό του Λημνιού»!

Ανάμεικτα ήταν τα συναισθήματα του Γκουστάβο Πογέτ μετά το 3ο συνεχόμενο νικηφόρο ματς της Εθνικής μας ομάδας, με τον νέο προπονητή της χώρας μας να δηλώνει πως ναι μεν ο στόχος επετεύχθη, αλλά το μυαλό όλων βρίσκεται στην κατάσταση του Δημήτρη Λημνιού.

Μπορεί η Εθνική μας ομάδα να κατάφερε να κερδίσει την Κύπρο, πιθανώς και πιο εύκολα από ό,τι αρκετοί θα περίμεναν, όμως τα συναισθήματα του Γκουστάβο Πογέτ ήταν ανάμεικτα, εξαιτίας του τραυματισμού του Δημήτρη Λημνιού.

Παράλληλα υποσχέθηκε πως η Ελλάδα θα δίνει τα πάντα για να κερδίζει κάθε ματς, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο.

Αναλυτικά, ο Γκουστάβο Πογέτ είπε:

«Έχω ανάμεικτα συναισθήματα για το παιχνίδι. Είμαι πολύ χαρούμενος για τα τρία γκολ, δίχως να δεχθούμε, αλλά στο τέλος είχαμε το πρόβλημα με τον Λημνιό που αποχώρησε. Δεν μοιάζει να είναι καλά, είμαστε σε σοκ, περιμένουμε τις εξετάσεις και θα δούμε.

Θέλω όμως να ευχαριστήσω τον κόσμο. Δημιούργησε εξαιρετική ατμόσφαιρα, το γρασίδι επίσης ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και τώρα συγκεντρωνόμαστε στο ματς της Κυριακής.

Για το τι μπορούμε να περιμένουμε από την Εθνική από εδώ και πέρα:

«Μπορώ να υποσχεθώ πως η ομάδα θα παίζει όλα τα ματς για τη νίκη. Είδαμε πώς πήγε σήμερα το παιχνίδι. Ο Χατζηδιάκος χτύπησε αλλά είναι εντάξει, ξεκουράσαμε παίκτες μετά το 3ο γκολ, αλλά ο τραυματισμός του Δημήτρη μας σόκαρε. Προσπαθούμε να είμαστε ήρεμοι, να τον στηρίξουμε και να αλλάξουμε πράγματα για το ματς της Κυριακής απέναντι στο Κόσοβο»!

Αν θα πρέπει να αλλάξουμε κάτι για το ματς με το Κόσοβο:

«Να ηρεμήσουν πρέπει τα παιδιά τώρα. Ξέρω πώς παίζουν πλέον τα παιδιά και τι θέλω εγώ από αυτούς. Έχουμε λίγο ακόμη μέχρι τις διακοπές»!

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0