Football Talk

Κωστένογλου: «Κάναμε δύο δώρα στην Ελλάδα – Πιστεύω θα κερδίσει και το Κόσοβο»!

Κωστένογλου: «Κάναμε δύο δώρα στην Ελλάδα – Πιστεύω θα κερδίσει και το Κόσοβο»!

Την άποψή του αναφορικά με την ήττα της Κύπρου από την Ελλάδα παρέθεσε ο Νίκος Κωστένογλου στην συνέντευξη Τύπου και στάθηκε στα ατομικά λάθη της ομάδας του, αλλά και στην εμφάνιση της Εθνικής μας ομάδας.

Δυσαρεστημένος ήταν ο Νίκος Κωστένογλου μετά την ήττα της Κύπρου από την Εθνική μας ομάδα στον Βόλο, με τον έμπειρο τεχνικό να στέκεται στα «δώρα» που έκαναν οι παίκτες του στην Ελλάδα, αλλά και στην κατάσταση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Αναλυτικά, επισήμανε:

«Όταν στο πρώτο 20άλεπτο δέχεσαι δύο γκολ από δύο ατομικά λάθη, δύο δώρα, είναι δύσκολο να ανατρέψεις την κατάσταση. Είχαμε μετά την ευκαιρία στο τέλος του ημιχρόνου, δεν σκοράραμε και νομίζω πως στο 3-0 τελείωσαν όλα. Πρέπει να αφήσουμε πίσω αυτό το παιχνίδι, να συνέλθουμε άμεσα και να συγκεντρωθούμε γρήγορα στο παιχνίδι της Κυριακής, που είναι κρίσιμο για εμάς.»

Όσον αφορά την  προβληματική εμφάνιση της ομάδας του και αν αυτό είναι το επίπεδο της Κύπρου:

«Όταν είσαι ο προπονητής, πρέπει να συνηθίζεις να δέχεσαι κριτική. Πολλές φορές δεν είναι αντικειμενική, αλλά ο προπονητής πρέπει να σιωπά. Πιστεύω στην ομάδα μου και τους ποδοσφαιριστές μου. Από τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα δεν υπήρχαν τόσα λάθη, αν εξαιρέσουμε τα δύο γκολ από το Κόσοβο.»

Τέλος, ερωτήθηκε για την κατάσταση της Εθνικής Ελλάδος και είπε:

«Η Ελλάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση μετά το 3/3 στο Nations League. Νομίζω θα πάρει την πρώτη θέση του ομίλου και θα κερδίσει το Κόσοβο την Κυριακή!»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0