Football Talk

Παυλίδης: «Πρέπει να αφήσουμε στην άκρη την κούραση και να τα δώσουμε όλα»

Παυλίδης: «Πρέπει να αφήσουμε στην άκρη την κούραση και να τα δώσουμε όλα»

Ο σκόρερ του δεύτερου γκολ, Βαγγέλης Παυλίδης, μίλησε μετά την αναμέτρηση στην κάμερα των καναλιών Nova, με τον Έλληνα επιθετικό να δίνει έμφαση πως πρέπει η ομάδα να παραμείνει συγκεντρωμένη και να τα δώσει όλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Παυλίδη:

«Ζητήσαμε από τον κόσμο του Βόλου να έρθει στο γήπεδο, ανταποκρίθηκε πολύ όμορφα και σήμερα παίξαμε για αυτούς. Ήταν μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο και θέλουμε να συνεχιστεί αυτό».

Για τη φάση του γκολ:

«Ο «Μπάκα» μου λέει θα μπορούσε να μου την κάνει με τακουνάκι, αλλά ήθελε να το σιγουρέψει. Μου έκανε μια πολύ καλή πάσα και έβαλα το γκολ σε άδεια εστία ουσιαστικά».

Για την καλή σεζόν και την συνέχεια των καλών εμφανίσεων με την εθνική:

«Σαν ομάδα χρειαζόμαστε λίγο χρόνο. Δείχνουμε πως είμαστε πιο έτοιμοι αυτή τη στιγμή. Προσωπικά νιώθω ακόμα πιο έτοιμος. Όντως έχω μια χρονιά φέτος, αλλά τα παιχνίδια της εθνικής είναι πάντα διαφορετικά. Δεν μπορούμε να σταθούμε στο τι σεζόν έχει κάνει ο καθένας. Παίζουμε για την πατρίδα μας και να κερδίζουμε τα παιχνίδια για να βγούμε πρώτοι στον όμιλο».

Για τον Πογιέτ:

«Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς αυτό το παιχνίδι, γιατί πολλές φορές παίρνουμε αποτελέσματα στα δύσκολα παιχνίδια και στα εύκολα χάνουμε. Ο προπονητής μας είχε πει πως πρέπει να μπούμε δυνατά και να σκοράρουμε. Είναι τέλος της χρονιάς και όλοι είμαστε κουρασμένοι, αλλά πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τη κούραση και να τα δώσουμε όλα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0