Football Talk

Μπακασέτας: «Έξτρα κίνητρο για εμάς που παίξαμε μπροστά στον κόσμο μας»

Μπακασέτας: «Έξτρα κίνητρο για εμάς που παίξαμε μπροστά στον κόσμο μας»

Είναι… φωτιά και στα καλύτερα του. Ο Τάσος Μπακασέτας ήταν ακόμη μία φορά πρωταγωνιστής και αναφέρθηκε στο εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα.

Σκόραρε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, ήταν ο ηγέτης στον αγωνιστικό χώρο και επιβεβαίωσε πως μπορεί να είναι μπροστάρης στις δύσκολες αποστολές.

Ο Τάσος Μπακασέτας άνοιξε το σκορ, χάρισε ασίστ και αναφέρθηκε στην τεράστια νίκη της Εθνικής Ελλάδας επί της Κύπρου με 3-0.

Συγκεκριμένα, έδειξε απόλυτα ευχαριστημένος και χαρούμενος ενώ τόνισε πως υπάρχει εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα και είναι καλό που βγαίνει προς τα έξω.

Αναλυτικά είπε:

«Όταν μπαίνουν πιο πολλά γκολ είναι πιο ωραίο και για τον κόσμο αλλά και για την ομάδα. Είχε ανάγκη η Εθνική ένα παιχνίδι μπροστά σε κόσμο. Ήταν έξτρα κίνητρο για εμάς, ελπίζουμε να έμειναν ικανοποιημένοι και περιμένουμε περισσότερο κόσμο την Κυριακή.

 

Είναι πολύ δύσκολο ανά τρεις ημέρες να αναπροσαρμόζεις τα πλάνα σου, έχουμε ένα ματς την Κυριακή που θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη. Είναι το παν να υπάρχει ένα ευχάριστο και θετικό κλίμα, μας χαροποιεί που το βλέπει και ο κόσμος αυτό το κλίμα που υπάρχει τα τελευταία δύο χρόνια».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0